LX-MW500

Предлагайки 5000 лумена, съотношение на контраста 3750:1, този WXGA проектор за фиксиран/нефиксиран монтаж е идеален за потребители, които търсят ярки и висококачествени изображения от достъпно и гъвкаво устройство.

LX-MW500

Ползи

 • Проектор за фиксиран/нефиксиран монтаж с висока яркост, предлагащ отлична стойност за цената си
 • Стандартна WXGA разделителна способност (1280 x 800 пиксела) със съотношение на изображението 16:10
 • Технологията DLP™ осигурява висок контраст и наситени цветове
 • 5000 лумена осигуряват ярки и ясни изображения, независимо от компактния размер на проектора
 • Съотношението на контраста 3750:1 осигурява дълбоки цветове и наситено черно
 • 2x HDMI (MHL съвместимост) и RJ-45 мрежови портове увеличават гъвкавостта
 • Централно разположеният 1,6x вариообектив с ръчно настройване позволява по-лесно позициониране при монтаж
 • Методът с 4 точки за корекция на трапецовидното изкривяване (+/- 30°) осигурява перфектна геометрия на изображението
 • Регулирането на цвета по 6 оси помага за постигане на невероятни резултати при всякакви изображения
 • До 2500 часа живот на лампата плюс 3-годишна гаранция на лампата
 • Високоговорителят с мощност 10 W и аудио изходът осигуряват цялостно решение за аудио и видео възпроизвеждане

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LX-MW500

Ярки и прецизни изображения


Стандартната разделителна способност WXGA (1280 x 800) на LX-MW500 осигурява по-ярки изображения, по-фини графики и по-лесен за четене текст. WXGA резолюцията е идеална както за компютри, така и за източници на видео и е особено подходяща за модерни широкоекранни лаптопи. DLP панелът максимизира яркостта и фините детайли, като същевременно намалява смущенията от тип "решетка", които често се наблюдават при традиционните LCD проектори.

Ярки цветове, достоверни детайли


Предлагайки извънредно ярките за толкова компактен проектор 5000 лумена, LX-MW500 осигурява забележимо по-ярки изображения в средно големи помещения, като например лекционни зали, конферентни зали и заседателни зали. Съотношението на контраста 3750:1 осигурява чисти цветове и по-наситено черно за превъзходно зрително възприятие, а прецизността на цветовете се подобрена чрез новия алгоритъм Brilliant Colour™, който гарантира вярно възпроизвеждане на съдържанието.

Гъвкави възможности за свързване


Проекторът LX-MW500 разполага с 2x HDMI, HDBaseT и RJ-45 мрежови портове, които осигуряват съвместимост с широка гама източници на цифрово видео, компютри и мобилни устройства. Използвайте порта HDBaseT за предаване на HD видео, аудио и управляващи¹ сигнали по един LAN кабел на разстояние до 100 m, което увеличава удобството и гъвкавостта за конфигуриране и монтаж на вашата система. Един от двата HDMI входа на проектора е съвместим с MHL, което позволява свързване на всеки таблет или смартфон с MHL чрез MHL кабел, предлаган в търговската мрежа.

Постигайте лесно страхотни резултати


Оборудван с централно разположен 1,6x вариообектив с ръчна настройка, проекторът LX-MW500 е много лесен за конфигуриране благодарение на функцията за корекцията на трапецовидното изкривяване (метод с 4 точки). В допълнение към стандартното вертикално и хоризонтално регулиране (+/-30%), независимото регулиране на ъгловите точки означава, че можете безпроблемно да постигате геометрично прецизни изображения – дори когато прожектирането се извършва под вертикален и/или хоризонтален ъгъл. Функциите за цветови настройки по 6 оси, 5-те режима на изображението и 2-та потребителски режима позволяват публиката да види прожектираното съдържание такова, каквото трябва да бъде.

Компактна конструкция и лесно и рентабилно използване


Проекторът LX-MW500 включва 3-годишна гаранция на лампата, която включва до 3 резервни лампи в случай на повреда на лампата². За повече спокойствие, в малко вероятния случай на неизправност на проектора, услугата за замяна от разширената гаранция ви предоставя друго устройство на следващия ден, докато проекторът ви бъде ремонтиран. Лампите на проектора LX-MW500 могат лесно да се заменят без демонтиране на проектора, а експлоатационният живот на лампата е до 2500 часа. Високоговорител с мощност 10 W и аудио изход означават, че можете да използвате своя LX-MW500 за възпроизвеждане на аудио и видео.

¹ В режим на готовност командата "Включване" не се приема като управляваща команда чрез HDBaseT.
² Изисква регистрация на продукта.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LX-MW500, неговите функции и какво може да прави.

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI порт

Supporting HD video, audio and control

Поддържа HD видео, аудио и управление¹

MHL

Директен вход от MHL устройства

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Crestron

Crestron