Canon LV-X320

LV-X320

Малък и лек преносим XGA проектор, който осигурява ярки изображения. Надеждната работа и лесната поддръжка правят това устройство висококачествен избор за купувачи с ограничен бюджет.

/Images/LV-X320%20Extra_tcm135-1288377.jpg

Ползи

 • Прожектирайте резки и висококачествени изображения с класическа XGA разделителна способност (1024 x 768 пиксела)
 • Наслаждавайте се на ярки цветове и дълбоко черно с 3200 лумена и съотношение на контраста 10 000:1
 • Наслаждавайте се на ярки и детайлни изображения благодарение на панела DLP™
 • Лек и компактен с тегло от само 2,5 kg за лесно пренасяне
 • Ръчно мащабиране от 1,1x за гъвкаво позициониране
 • Портове RJ-45 и HDMI™, съвместим с MHL, поддръжка на 3D съдържание чрез системата DLP-Link
 • Вертикална и хоризонтална корекция на трапецовидното изкривяване (+/-30°) подобрява управлението на изображението
 • Цветови настройки по 6 оси и функцията за цвят на екрана адаптират проектора към вашата среда
 • До 6000 часа живот на лампата плюс 3-годишна гаранция за смяна на лампата*
 • Вграден 10 W високоговорител и аудиоизход плюс тиха работа само при 29 dB

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-X320

Ярки и прецизни изображения


Ако търсите преносим проектор, който предлага отлично качество на конкурентна цена, изберете Canon LV-X320. Вашата публика ще се наслаждава на прецизни и резки изображения със стандартна XGA (1024 x 768 пиксела) резолюция, които включват ярки и реалистични цветове и наситено черно благодарение на яркост от 3200 лумена и съотношение на контраста 10 000:1. Технологията с DLP панел прожектира изображения без изкривяване и осигурява по-реалистична яркост в сравнение с преносимите проектори на подобни цени, което прави този модел отличен избор за купувачи с ограничен бюджет.

Конфигурирането е лесно


Дори при тесни пространства можете да сте сигурни, че изображенията ви са геометрично правилни благодарение на вертикалното и хоризонталното коригиране на трапецовидното изкривяване от +/- 30°. За допълнителна гъвкавост ръчното мащабиране от 1,1x ви дава добър контрол върху разположението на проектора – идеално при тесни пространства. А в среди със силна естествена светлина или където е необходимо да прожектирате върху цветни повърхности, коригирането на цветовете на екрана гарантира, че ще се наслаждавате на ярки и ясни изображения и естествени цветове.

Свързвайте се лесно


С LV-X320 можете да прожектирате висококачествени изображения от най-различни източници благодарение на богатия избор от входове. Портът HDMI означава, че можете да се възползвате от HDMI изходите, които вече са често срещани при лаптопите, за постигане на по-ярки, по-ясни и по-детайлни изображения; а въздействащото 3D съдържание може лесно да се възпроизвежда чрез системата DLP-Link. За допълнително удобство, съвместимостта с MHL ви позволява да прожектирате от поддържащи MHL таблети или смартфони чрез HDMI порта на проектора. Свързването, управлението и поддръжката чрез ИТ мрежа са лесни благодарение на мрежовия порт RJ-45, което свежда до минимум усилията на вашия ИТ екип.

Лек и преносим


С тегло от само 2,5 kg, лекият и компактен LV-X320 е лесен за носене на срещи, лекции, семинари и презентации. За по-лесно пренасяне, когато сте на път, изберете опционната мека чанта за носене. Свързването на вашия проектор, веднага след като пристигнете на мястото, е много лесно: всичките му портове и конектори са удобно разположени за изключително лесен достъп. Добавете въздействие към презентациите си и подобрете изживяването на вашата публика, като свържете аудиоизточник към вградения висококачествен високоговорител или като свържете проектора към усилвател или озвучителна система чрез линейния аудиоизход.

Намалявайте разходите – не качеството


Изберете LV-X320 и разходите за притежание остават значително ниски. Животът на лампата е до 6000 часа в Eco режим, а щедрата 3-годишна гаранция на лампата* от Canon осигурява до 3 лампи за замяна в рамките на гаранционния период в случай, че лампата се повреди при нормални условия на ползване – което ефективно премахва потенциалните големи разходи. Консумацията на енергия е само 350 W при работа (240 W в Eco режим), за да намали текущите ви разходи и да ви помогне да управлявате една по-екологична организация. Разходите по поддръжка са сведени до абсолютен минимум благодарение на конструкцията без филтър и лесната смяна на лампата през горния панел на проектора. И за да гарантираме, че вашата публика няма да се разсейва от фоновия шум, вентилаторът на LV-X320 работи само при 29 dB в Eco режим.

 • *Различава се според държавата. Продуктът трябва да се регистрира в рамките на 60 дни.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-X320, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

MHL

MHL