LV-X310ST

Този преносим XGA проектор за късо прожекционно разстояние е лек, компактен и осигурява ярки и резки изображения от къси разстояния. Надеждната работа и ниските разходи за притежание правят този проектор идеален избор за клиенти с ограничени бюджети.

LV-X310ST

Ползи

  • Прожектирайте резки и висококачествени изображения с класическа XGA разделителна способност (1024 x 768 пиксела)
  • Наслаждавайте се на ярки цветове и дълбоко черно с 3100 лумена и съотношение на контраста 10 000:1
  • Прожектирайте големи изображения от близко разстояние с обектива 0,61:1 с късо прожекционно разстояние
  • Наслаждавайте се на ярки и детайлни изображения благодарение на панела DLP™
  • Лек и компактен с тегло от само 2,8kg за лесно пренасяне
  • Портове RJ-45 и HDMI™, съвместим с MHL, поддръжка на 3D съдържание чрез системата DLP-Link
  • Вертикална и хоризонтална корекция на трапецовидното изкривяване (+/-15°) подобрява управлението на изображението
  • Цветови настройки по 6 оси и функцията за цвят на екрана адаптират проектора към вашата среда
  • До 6000 часа живот на лампата плюс 3-годишна гаранция за смяна на лампата*
  • Вграден 10 W високоговорител и аудиоизход плюс тиха работа само при 29 dB

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-X310ST

Ярък и прецизен на къси разстояния


Canon LV-X310ST е идеален за компании, които имат нужда от преносим проектор за късо прожекционно разстояние, който предлага отлично качество и страхотна стойност за цената си. Вашата публика ще се наслаждава на прецизни и резки изображения със стандартна XGA (1024 x 768 пиксела) резолюция, които включват ярки и реалистични цветове и наситено черно благодарение на яркост от 3 100 лумена и съотношение на контраста 10 000:1. Съотношение на прожектиране от 0,61:1 и специален обектив с фиксирано увеличение 1,0 x за късо прожекционно разстояние ви дават богат избор от възможности за позициониране – като например прожектиране на 2,5 m изображение от разстояние 1,5m. Заедно с технологията на панела DLP за подобрено качество на изображенията LV-X310ST предлага впечатляващо съотношение цена/характеристики.

Страхотните резултати идват лесно


Поддържайте вашите изображения геометрично точни дори в ограничени пространства благодарение на вертикалното и хоризонталното коригиране на трапецовидното изкривяване от +/-15°. В среди със силна естествена светлина или където е необходимо да прожектирате върху цветни повърхности, коригирането на цвета на екрана автоматично гарантира, че ще се наслаждавате на ярки изображения и естествени цветове. А за да ви помогнем да прожектирате въздействащи изображения в почти всякакви условия, цветовите настройки по 6 оси ви осигуряват прецизен контрол върху тоналността, наситеността и други важни параметри.

Свързвайте се лесно


Използвайте своя LV-X310ST за прожектиране на висококачествени изображения от най-различни източници благодарение на богатия избор от входове. Портът HDMI ви позволява да се възползвате от HDMI изхода на вашия лаптоп за постигане на по-резки и по-детайлни изображения, а въздействащото 3D съдържание може лесно да се възпроизвежда чрез системата DLP-Link. За допълнително удобство, съвместимостта с MHL ви позволява да прожектирате от поддържащи MHL таблети или смартфони чрез HDMI порта на проектора. Свързването, управлението и поддръжката чрез ИТ мрежа са лесни благодарение на мрежовия порт RJ-45, което свежда до минимум усилията на вашия ИТ екип.

Лек и преносим


С тегло от само 2,8kg, лекият и компактен LV-X310ST е лесен за носене на срещи, лекции, семинари и презентации. За по-лесно пренасяне, когато сте на път, изберете опционната мека чанта за носене. Свързването на вашия проектор, веднага след като пристигнете на мястото, е много лесно: всичките му портове и конектори са удобно разположени за изключително лесен достъп. Добавете въздействие към презентациите си и подобрете изживяването на вашата публика, като свържете аудиоизточник към вградения висококачествен високоговорител или като свържете проектора към усилвател или озвучителна система чрез линейния аудиоизход.

Намалявайте разходите – не качеството


Изберете LV-X310ST за ниски разходи за притежание. Лампите издържат до 6000 часа в Eco режим, а изгодната 3-годишна гаранция* на лампата практически премахва разходите за смяна на лампи за 3 години в случай, че лампата се повреди при нормално използване. Консумацията на енергия е само 350 W при работа (240 W в Eco режим), за да намали текущите ви разходи и да ви помогне да управлявате една по-екологична организация. Разходите за поддръжка са сведени до минимум благодарение на конструкцията без филтър, а лампите се заменят лесно през горния панел на проектора. И за да гарантираме, че вашата публика няма да се разсейва от фоновия шум, вентилаторът на LV-X310ST работи само при 29 dB в Eco режим.

*Различава се според държавата. Продуктът трябва да се регистрира в рамките на 60 дни.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-X310ST, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

MHL

MHL