LV-WX310ST

Този преносим WXGA проектор за късо прожекционно разстояние е лек, компактен и осигурява ярки широкоекранни изображения от къси разстояния. Съвместимостта с HDMI, MHL и мрежов порт го прави гъвкав и висококачествен избор за клиенти с ограничени бюджети.

LV-WX310ST

Ползи

  • Прожектирайте резки широкоекранни изображения при стандартна WXGA разделителна способност (1280 x 800 пиксела)
  • Наслаждавайте се на наситени изображения с яркост 3100 лумена и съотношение на контраста 10 000:1 за наситено черно
  • Прожектирайте големи изображения от близко разстояние с обектива 0,49:1 с късо прожекционно разстояние
  • Панелът DLP™ осигурява резки и прецизни изображения с незименно високо качество
  • Лек и преносим – само 2,8kg
  • Портове RJ-45 и HDMI™, съвместим с MHL, поддръжка на 3D съдържание чрез системата DLP-Link
  • Вертикална и хоризонтална корекция на трапецовидното изкривяване (+/-15°) подобрява управлението на изображението
  • Цветови настройки по 6 оси и функцията за цвят на екрана адаптират проектора към вашата среда
  • До 6000 часа живот на лампата плюс 3-годишна гаранция за смяна на лампата*
  • Вграден 10 W високоговорител и аудиоизход плюс тиха работа само при 29 dB

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-WX310ST

Ярки и реалистични изображения от късо разстояние


За тези, които са с ограничен бюджет и имат нужда от ярък широкоекранен преносим проектор за късо прожекционно разстояние, Canon LV-WX310ST е логичният избор. Насладете се на прецизни, резки и широкоекранни изображения благодарение на стандартната WXGA (1280 x 800 пиксела) резолюция и съотношение на изображението 16:10. Ярките цветове и наситеното черно се пресъздават благодарение на яркостта на проектора от 3100 лумена и съотношение на изображението 10 000:1. Съотношение на прожектиране от 0,49:1 и специален обектив с фиксирано увеличение 1,0 x за късо прожекционно разстояние създават богат избор от възможности за позициониране – като например прожектиране на 2,5 m изображение от разстояние 1,22 m. Заедно с технологията на панела DLP, която подобрява реалистичното качество на изображенията, LV-WX310ST предлага печеливша комбинация от качество и стойност за цената си.

Страхотните резултати идват лесно


Геометричната точност на изображенията е гарантирана благодарение на вертикалното и хоризонталното коригиране на трапецовидното изкривяване от +/-15°. В среди със силна естествена светлина или където е необходимо да прожектирате върху цветни повърхности, коригирането на цветовете на екрана гарантира, че ще се наслаждавате на ярки изображения и естествени цветове. Цветовите настройки по 6 оси ви осигуряват прецизен контрол върху тоналността, наситеността и други важни параметри, за да ви помогне да прожектирате въздействащи изображения при почти всякакви обстоятелства.

Безпроблемна свързаност


Наслаждавайте се на гъвкавостта да прожектирате висококачествени изображения от най-различни източници благодарение на избора от входове на LV-WX310ST. Портът HDMI ви позволява да се възползвате от HDMI изхода на вашия лаптоп за постигане на по-резки и по-детайлни изображения, а въздействащото 3D съдържание може лесно да се възпроизвежда чрез системата DLP-Link. За допълнително удобство, съвместимостта с MHL ви позволява да прожектирате от поддържащи MHL таблети или смартфони чрез HDMI порта на проектора. Свързването, управлението и поддръжката чрез ИТ мрежа са лесни благодарение на мрежовия порт RJ-45, което свежда до минимум усилията на вашия ИТ екип.

Лек и преносим


С тегло от само 2,8 kg LV-WX310ST е достатъчно лек, за да го носите удобно в чанта; а за още по-лесно пренасяне изберете опционната мека чанта за носене. Свързването на вашия проектор, след като пристигнете на мястото, е много лесно: всичките му портове и конектори са удобно разположени за изключително лесен достъп. Подобрете изживяването на вашата публика, като свържете аудиоизточник към вградения висококачествен високоговорител или като свържете проектора към усилвател или озвучителна система чрез линейния аудиоизход.

Достъпнa cena


Изберете LV-WX310ST и разходите за притежание остават значително ниски. Животът на лампата е до 6000 часа в Eco режим, а щедрата 3-годишна гаранция на лампата* от Canon осигурява до 3 лампи за замяна в рамките на гаранционния период в случай, че лампата се повреди при нормални условия на ползване – което ефективно премахва потенциалните големи разходи. Консумацията на енергия е само 350 W при работа (240 W в Eco режим), за да намали текущите ви разходи и да ви помогне да управлявате една по-екологична организация. Разходите по поддръжка са сведени до абсолютен минимум благодарение на конструкцията без филтър и лесната смяна на лампата през горния панел на проектора. И за да гарантираме, че вашата публика няма да се разсейва от фоновия шум, вентилаторът на LV-WX310ST работи само при 29 dB в Eco режим.

*Различава се според държавата. Продуктът трябва да се регистрира в рамките на 60 дни.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-WX310ST, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

MHL

MHL