Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

Компактен и преносим, проекторът LV-WX300USTi с изключително късо разстояние на прожектиране предлага реална WXGA разделителна способност и интерактивни функции, което го прави идеален за прожектиране на големи, ярки и ясни изображения в малки конферентни зали и класни стаи.

/Images/LV-WX300USTi%20Extra_tcm135-1251731.jpg

Ползи

  • Компактен и преносим проектор с изключително късо разстояние на прожектиране и тегло от само 5 kg
  • Повишете ангажираността на публиката с интерактивни функции – използване на до 4 инфрачервени писалки или просто пръсти с помощта на сензорния модул за пръсти.
  • Безпроблемно прожектиране на ярки, чисти 100-инчови изображения от разстояние от само 445 mm
  • DLP панел с реална WXGA разделителна способност (1280 x 800 пиксела) и съотношение на изображението 16:10
  • Наслаждавайте се на наситени изображения с яркост 3000 лумена и съотношение на контраста 7500:1
  • +/-40° вертикална корекция на трапецовидното изкривяване
  • До 8000 часа живот на лампата и само 29 dBA в Еко режим
  • Корекция на цветовете по 6 оси с усъвършенствана фина настройка на оцветяването на екрана за прожектиране
  • Вградени 2 x 10 W високоговорителя
  • 2 x HDMI порта и мрежов порт RJ-45

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-WX300USTi

Компактен и преносим проектор с изключително късо разстояние на прожектиране


Проекторът с изключително късо разстояние на прожектиране LV-WX300USTi предлага прожектиране на голям екран дори при много ограничено пространство. Той прожектира ярко и чисто 100-инчово изображение от разстояние само 44,5 cm. Монтажът на стена предотвратява заслепяването на презентаторите, намалява площта, която може да бъде засенчена от тялото на презентатора, и отстранява сенките върху екрана. С компактни външни размери от 287,7 x 186 x 374,5 mm и тегло само 5 kg, той е достатъчно малък и лек, за да можете да го пренасяте лесно от едно място на друго. Това го прави идеален за бизнес и учебни заведения, където е необходимо да се прожектира в малки конферентни зали или класни стаи в корпоративни офиси или кампуси.

Изключително ярки изображения


LV-WX300USTi осигурява ярки, ясни и естествени изображения благодарение на DLP технологията на проектора с реална WXGA разделителна способност (1280 x 800 пиксела), 3000 лумена яркост и съотношение на контраста от 7500:1. Цветовете са ярки и реални с наситено черно. Текстът се чете лесно, графиките изглеждат гладки и няма следи от ефекта на решетката, който се среща при традиционните LCD проектори. В съчетание с широк формат на изображението 16:10 той е идеален за използване със съвременните широкоекранни преносими компютри.

Интерактивни функции


LV-WX300USTi предлага набор от интерактивни функции, включително софтуер за чертаене. Можете да използвате до 4 инфрачервени писалки (2 са включени в комплекта) или просто пръсти с опционния сензорен модул за пръсти за взаимодействие с изображения на екрана, което позволява по-голяма ангажираност на публиката в класните стаи и офисите.

Лесно конфигуриране


Можете да бъдете сигурни, че изображенията ви запазват перфектна геометрия дори в тесни пространства чрез вертикалната (+/- -40 градуса) корекция на трапецовидното изкривяване. Усъвършенстваната корекция на цветовете по 6 оси и компенсацията на оцветяването на екрана позволяват прожектиране на ясни изображения върху всякаква цветна повърхност, когато няма на разположение бял екран за прожектиране.

Гъвкави възможности за свързване


Можете да прожектирате снимки и видео от разнообразни източници с помощта на богатия набор от входове на LV-WX300USTi. Тези входове включват два HDMI™ порта за прожектиране на ярки и ясни изображения от широка гама от източници на цифрово видео и компютри. Вграденият мрежов порт RJ-45 дава възможност за дистанционно наблюдение и управление и поддържа стандарта "Crestron Connected™". Добавяйте висококачествен звук към презентациите с двата вградени 10 W високоговорителя.

Икономичен и лесен за поддръжка


LV-WX300USTi е икономичен за работа благодарение на 5000-часовия живот на лампата, който се удължава от Еко режима за пестене на енергия до 8000 часа. Еко режимът също така намалява консумираната мощност до само 270 W и шумът от вентилатора до 29 dBA за по-тиха среда. Поддръжката е лесна с бърза и лесна смяна на лампата.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-WX300USTi, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт