Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Наслаждавайте се на наситени изображения в класическо съотношение изображението 4:3 с този компактен проектор с късо разстояние на прожектиране. Със съотношение на изображението от само 0,61:1, реална XGA разделителна способност и HDMI вход той е гъвкав избор за купувачи, които ценят преносимостта и лесното конфигуриране.

Ползи

  • Прожектирайте прецизни и точни изображения с класическа XGA разделителна способност (1024 x 768 пиксела)
  • Наслаждавайте се на наситени изображения с яркост 3000 лумена и съотношение на контраста 2300:1
  • Съотношение на изображението 0,61:1 – прожектирайте голямо изображение от близко разстояние
  • 1,0x фиксиран висококачествен обектив за прожектиране от къси разстояния
  • Компактен и лек: само 2,8 kg
  • -18° / +12° вертикална корекция на трапецовидното изкривяване
  • Живот на лампата 4000h (6000h в Еко режим)
  • HDMI™ порт и 2x VGA порта
  • Мрежов RJ-45 порт за дистанционен контрол и наблюдение
  • Вграден 10 W високоговорител

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-X300ST

Ярки, резки и истински изображения


LV-X300ST е перфектният избор за потребители, които търсят висококачествен и рентабилен проектор с висока яркост и късо разстояние на прожектиране. Със своето класическо съотношение на образа 4:3 и XGA разделителна способност (1024 x 768 пиксела), яркост от 3000 лумена и съотношение на контраста 2300:1, технологията DLP на проектора гарантира резки и точни изображения. Съотношението на прожектиране от 0,61:1 драстично намалява разстоянието между проектора и екрана в сравнение с обикновените проектори, което го прави идеален за употреба в малки конферентни зали или класни стаи.

Удобен за транспортиране


С тегло от само 2,8 kg LV-X300ST е достатъчно лек за пренасяне. Това го прави чудесен избор за бизнес и образователни организации, на които може да им се наложи да прожектират в различни университетски зали или корпоративни офиси – включително малки стаи.

Лесно конфигуриране


Можете да бъдете сигурни, че изображенията ви запазват перфектна геометрия дори в тесни пространства чрез вертикалната (-18/+12 градуса) корекция на трапецовидното изкривяване. За постигане на отлични резултати в среди без екран, функцията за корекция на цветовете на екрана компенсира отклонението на цветовете при прожектиране върху оцветени стени. Така вашата публика може да гледа ясни изображения с естествени цветове дори без екран.

Намалявайте разходите – не качеството


Общите ви разходи за притежание остават ниски заради 4000-часовия живот на лампата на LV-X300ST, който може да бъде увеличен до 6000 часа чрез енергоспестяващия Еко режим. Наред с това, Еко режимът допълнително намалява консумираната мощност до само 270 W. Проекторът консумира по-малко от 1 W в режим на готовност (с изключен LAN). Еко режимът също така спомага за създаването на тиха работна среда, като намалява шума от вентилатора до само 29 dBA. Най-хубавото е, че няма въздушни филтри, които да чистите или сменяте.

Гъвкави възможности за свързване


С разнообразните си входове LV-X300ST без усилие прожектира снимки и видео от разнообразни източници. HDMI™ портът гарантира ярки и резки изображения от съвременни цифрови източници, включително Blu-ray плейъри и преносими компютри. Двата VGA порта осигуряват свързване с по-стари компютри. LV-X300ST може да бъде наблюдаван и контролиран отдалечено чрез RJ-45 порта и поддържа стандарта "Crestron Connected™". Добавяйте висококачествен звук към презентациите с вградения 10W високоговорител.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-X300ST, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт