Canon LV-X300

LV-X300

Прожектирайте ярки и детайлни изображения в класическо съотношение на изображението 4:3 с LV-X300 на Canon. Надежден и тих, проекторът предлага XGA разделителна способност, HDMI вход и компактни размери.

Ползи

  • Наслаждавайте се на прецизни и точни изображения с класическа XGA разделителна способност (1024 x 768 пиксела)
  • Възпроизвеждайте ярки и наситени изображения с яркост 3000 лумена и съотношение на контраста 2300:1
  • Обективът с 1,1x увеличение позволява гъвкаво инсталиране на проектора
  • Компактен и лек: само 2,5 kg
  • Вертикална корекция на трапецовидно изкривяване
  • Живот на лампата 5000h (6000h в Еко режим)
  • HDMI™ порт и 2x VGA порта
  • Мрежов RJ-45 порт за дистанционен контрол и наблюдение
  • Вграден 10 W високоговорител

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-X300

Ярки, резки и истински изображения


Потребителите с ограничен бюджет, които търсят висококачествен портативен проектор с висока яркост, ще бъдат очаровани от LV-X300. Със своята реална XGA разделителна способност (1024 x 768 пиксела), яркост от 3000 лумена и съотношение на контраста 2300:1, технологията DLP на проектора гарантира резки и точни изображения. Чрез обектива на LV-X300 с 1,1x увеличение получавате допълнителна гъвкавост за инсталиране на проектора – което е значително предимство при по-малки помещения, като например конферентни зали.

Удобен за транспортиране


С тегло от само 2,5 kg LV-X300 е достатъчно лек за пренасяне. Това го прави чудесен избор за бизнес и образователни организации, на които може да им се наложи да прожектират в различни университетски зали или корпоративни офиси.

Лесно конфигуриране


Можете да бъдете сигурни, че изображенията ви запазват перфектна геометрия дори в тесни пространства чрез вертикалната (+/- 30 градуса) корекция на трапецовидното изкривяване. За постигане на отлични резултати в среди без екран използвайте функцията за корекция на цветовете на екрана. Тя компенсира отклонението на цветовете, което се получава при прожектиране на изображения върху цветни стени – така можете да прожектирате ясни изображения с естествени цветове дори без екран.

Намалявайте разходите – не качеството


Общите ви разходи за притежание остават ниски заради 5000-часовия живот на лампата на LV-X300, който може да бъде увеличен до 6000 часа чрез енергоспестяващия Еко режим. Наред с това, Еко режимът допълнително намалява консумираната мощност до само 275 W. Проекторът консумира по-малко от 1 W в режим на готовност (с изключен LAN). Еко режимът също така спомага за създаването на тиха работна среда, като намалява шума от вентилатора до само 29 dBA.

Гъвкави възможности за свързване


Можете да прожектирате снимки и видео от разнообразни източници с помощта на богатия набор от входове на LV-X300. Използвайте HDMI™ порта, за да прожектирате ярки и резки изображения от съвременни цифрови източници, включително Blu-ray плейъри и преносими компютри. Или без усилия използвайте с един от двата VGA порта. LV-X300 може да бъде наблюдаван и контролиран отдалечено чрез RJ-45 порта и поддържа стандарта "Crestron Connected™". Добавяйте висококачествен звук към презентациите с вградения 10W високоговорител.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-X300, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт