Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Прожектирайте наситени широкоекранни изображения от близко разстояние с Canon LV-WX300ST. Този компактен проектор с късо разстояние на прожектиране предлага реална WXGA разделителна способност, HDMI вход и лесно конфигуриране, което го прави изключително гъвкав за работа.

Ползи

  • Прожектирайте резки широкоекранни изображения с реална WXGA разделителна способност (1280 x 800 пиксела)
  • Наслаждавайте се на наситени изображения с яркост 3000 лумена и съотношение на контраста 2300:1
  • Прожектирайте по-големи изображения от по-близко разстояние със съотношението на изображението 0,49:1
  • 1,0x фиксиран висококачествен обектив за прожектиране от къси разстояния
  • Компактен и лек: само 2,8 kg
  • -18° / +12° вертикална корекция на трапецовидното изкривяване
  • Живот на лампата 4000h (6000h в Еко режим)
  • HDMI™ порт и 2x VGA порта
  • Мрежов RJ-45 порт за дистанционен контрол и наблюдение
  • Вграден 10 W високоговорител

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-WX300ST

Ярки, резки и истински изображения


LV-WX300ST е перфектен за потребители, които търсят висококачествен проектор с висока яркост и късо разстояние на прожектиране на достъпна цена. Със своята реална широкоекранна WXGA разделителна способност (1280 x 800 пиксела), яркост от 3000 лумена и съотношение на контраста 2300:1, технологията DLP на проектора гарантира резки и точни изображения. Съотношението на прожектиране от 0,49:1 създава нови възможности за инсталиране, като значително намалява необходимото разстояние между проектора и екрана. Конфигурирането става по-лесно, презентаторът не е заслепяван от проектора, а сенките върху изображението се избягват.

Удобен за транспортиране


С тегло от само 2,8 kg LV-WX300ST е достатъчно лек за пренасяне. Това го прави чудесен избор за бизнес и образователни организации, на които може да им се наложи да прожектират в различни университетски зали или корпоративни офиси. Възможността за прожектиране от близко разстояние е идеална за тесни или претрупани с мебели пространства, в които може да е трудно разполагането на традиционен проектор.

Лесно конфигуриране


Можете да бъдете сигурни, че изображенията ви запазват перфектна геометрия дори в тесни пространства чрез вертикалната (-18/+12 градуса) корекция на трапецовидното изкривяване. За постигане на отлични резултати в среди без екран използвайте функцията за корекция на цветовете на екрана. Тя компенсира отклонението на цветовете, което се получава при прожектиране на изображения върху цветни стени – така публиката може да се наслаждава на ясни изображения с естествени цветове дори без екран.

Намалявайте разходите – не качеството


Общите ви разходи за притежание остават ниски заради 4000-часовия живот на лампата на LV-WX300ST, който може да бъде увеличен до 6000 часа чрез енергоспестяващия Еко режим. Наред с това, Еко режимът допълнително намалява консумираната мощност до само 270 W. Проекторът консумира по-малко от 1 W в режим на готовност (с изключен LAN). Еко режимът също така спомага за създаването на тиха работна среда, като намалява шума от вентилатора до само 29 dBA. Наред с това, няма въздушни филтри, които да чистите или сменяте, което улеснява поддръжката.

Гъвкави възможности за свързване


Можете да прожектирате снимки и видео от разнообразни източници с помощта на богатия набор от входове на LV-WX300ST. Използвайте HDMI™ порта, за да прожектирате ярки и резки изображения от съвременни цифрови източници, включително Blu-ray плейъри и преносими компютри, или използвайте без усилия с един от двата VGA порта. LV-WX300ST може да бъде наблюдаван и контролиран отдалечено чрез RJ-45 порта и поддържа стандарта "Crestron Connected™". Добавяйте висококачествен звук към презентациите с вградения 10W високоговорител.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-WX300ST, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт