Canon LV-S300

LV-S300

С качество на изображението от Canon и изцяло ново ценово ниво, достъпният портативен проектор LV-S300 осигурява ярки и ясни SVGA изображения. Експлоатационните разходи са ниски благодарение на издръжливата лампа и лесната поддръжка.

Ползи

  • Прожектирайте ясно с SVGA разделителна способност (800 x 600 пиксела)
  • Яркостта (3000 лумена) и съотношението на контраста (2300:1) осигуряват чисти и ярки изображения
  • Обективът с 1,1x увеличение позволява гъвкаво инсталиране на проектора
  • Функцията за директно изключване елиминира чакането за изключване
  • Компактен и лек: само 2,5 kg
  • Вертикална корекция на трапецовидно изкривяване
  • Живот на лампата 5000h (6000h в Еко режим)
  • 2 x VGA порта
  • Вграден 2 W високоговорител

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-S300

Ярки, резки и истински изображения


Потребителите с ограничен бюджет, които търсят висококачествен портативен проектор с висока яркост на изключително ниска цена, ще бъдат очаровани от LV-S300. Със своята реална SVGA разделителна способност (800 x 600 пиксела), LV-S300 гарантира, че публиката ще се наслаждава на ясни изображения в помещения като конферентни зали и класни стаи. Яркостта (3000 лумена) на проектора и съотношението на контраста (2300:1) са впечатляващи за такова компактно устройство, като в същото време неговата DLP технология предоставя резки и прецизни изображения. Чрез обектива с 1,1x увеличение получавате допълнителна гъвкавост за инсталиране на проектора – което е значително предимство при по-малки помещения, като например конферентни зали.

Удобен за транспортиране


С тегло от само 2,5 kg LV-S300 е достатъчно лек за пренасяне. Това го прави страхотен избор за малкия бизнес или за училищата, на които им е необходим един проектор с високо качество, който да използват в различни стаи и среди. Функцията "Директно изключване" ви позволява да извадите щепсела от контакта веднага след изключване на проектора, за да можете да го вземете, без да чакате да се охлади.

Лесно конфигуриране


Можете да бъдете сигурни, че изображенията ви запазват перфектна геометрия дори в тесни пространства чрез вертикалната (+/- 30 градуса) корекция на трапецовидното изкривяване. За постигане на отлични резултати в среди без екран използвайте функцията за корекция на цветовете на екрана. Тя компенсира отклонението на цветовете, което се получава при прожектиране на изображения върху цветни стени – така можете да прожектирате ясни изображения с естествени цветове дори без екран.

Намалявайте разходите – не качеството


В допълнение към ниската цена на LV-S300 общите разходи за притежание се намаляват още повече благодарение на 5000-часовия живот на лампата, който може да бъде увеличен до 6000 часа чрез енергоспестяващия Еко режим. Наред с това, Еко режимът допълнително намалява консумираната мощност до само 275 W. Проекторът консумира по-малко от 1 W в режим на готовност. Еко режимът също така спомага за създаването на тиха работна среда, като намалява шума от вентилатора до само 29 dBA.

Гъвкаво свързване


Можете да прожектирате снимки и видео от разнообразни източници с помощта на богатия набор от входове на LV-S300 – включително два VGA порта. Добавяйте висококачествен звук към презентациите с вградения 2W високоговорител.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-S300, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP