LV-8235 UST

Гъвкавият LV-8235 UST с късо фокусно разстояние, 3D съвместимост и реална WXGA резолюция прожектира изображение с голям размер от близко разстояние и е идеален за приложения в бизнеса и образованието.

Ползи

  • Прожектиране на големи изображения от изключително късо разстояние
  • Реална WXGA разделителна способност
  • 2500 лумена
  • Съотношение на контраста 2000:1
  • Гъвкав монтаж
  • Автоматична настройка
  • 3D прожектиране
  • Вграден 10 W високоговорител
  • HDMI вход и RJ-45 порт за мрежа
  • Лесна поддръжка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-8235 UST

Проектор с изключително късо фокусно разстояние


LV-8235 UST осигурява прожектиране на голям екран дори и в ограничени пространства. С компактен дизайн, той може да прожектира изображение с диагонал 80 инча от разстояние 32 cm (2,4 cm монтажно разстояние между проектора и екрана). С реална WXGA разделителна способност (1280 x 800) и съотношение на изображението 16:10 той е идеален за използване със съвременните широкоекранни преносими компютри. Презентаторите няма да бъдат заслепявани и няма да се хвърлят сенки върху прожектираното изображение, което прави проектора идеален за работа в класни стаи и корпоративни заседателни зали.

Висококачествено изображение, осигурено по гъвкав начин


Изключително гъвкав, неговите 2500 лумена гарантират ярки и ясни изображения, а впечатляващият контраст от 2000:1 осигурява наситено черно. Гъвкавите възможности за монтаж означават, че проекторът е с широко приложение в класни стаи, офиси и търговски помещения. Той може да бъде монтиран към таван или поставен върху маса и да прожектира върху стена при обучения или бизнес срещи. Задното прожектиране е идеално за видеопромоции в магазини, ресторанти, музеи и подобни, а прожектирането под маса може да превърне повърхностите на масите или подовете в полезни екрани.

Брилянтни 3D образи в близък план


Изключително късото фокусно разстояние на LV-8235 UST позволява прожектиране на 3D образи на голям екран в ограничени пространства. Съвременната технология за обработка на изображението прави възможно възпроизвеждането на естествени цветове дори при прожектиране върху черна дъска или цветна стена. Така проекторът осигурява невероятни презентации за посетителите на образователни и търговски центрове, събития или продуктови демонстрации. LV-8235 UST използва метода за последователно възпроизвеждане на 3D кадрите, който превключва с висока скорост между изображенията за ляво и дясно око и изисква 3D очила с активен затвор за наблюдение.

Изключителен звук и картина


Вграденият 10 W високоговорител гарантира богато преживяване, като допълва презентациите с качествен звук дори и на места, на които няма налична озвучителна система. LV-8235 UST може също така да прожектира ясни изображения от цифрови източници чрез HDMI връзка.

Лесна и икономична поддръжка


С лампа с дълъг живот до 3000 часа (в Еко режим) и въздушен филтър с дълъг живот до 4000 часа (в Еко режим) LV-8235 UST осигурява икономична експлоатация и опростена поддръжка. Вграденият RJ-45 мрежов порт ви позволява да наблюдавате и управлявате прожектора дистанционно.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-8235 UST, неговите функции и какво може да прави.

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Серийни команди

Изтеглете серийните команди, необходими за настройката на дистанционното управление на LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]