LV-7490

С 4000 лумена, LV-7490 е най-яркият проектор в ултрапреносимата гама. Реалната XGA резолюция предлага ясни и резки изображения, а вграденият 10 W високоговорител осигурява мощно възпроизвеждане на звук.

Ползи

  • Реална XGA разделителна способност
  • 4000 лумена
  • Съотношение на контраста 2 000:1
  • Обектив 1,2x увеличение на Canon
  • Автоматична корекция на трапецовидното изкривяване
  • Вграден 10 W високоговорител
  • Удължен живот на лампата: до 5 000 часа
  • Екологична работа: под 1 W в режим на готовност
  • 29 dBA в икономичен режим
  • RJ-45 мрежов порт

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-7490

Невероятна яркост


Компактният LV-7490 е най-яркият ултрапреносим проектор в LV гамата на Canon. Реалната XGA резолюция (1 024×768) предлага изключително резки изображения дори в условия околна или неконтролирана светлина, а съотношението на контраста 2000:1 с функция за контрол на лампата предлага наситено черно и живи цветове при всички типове източници. Моделът е идеална комбинация от функции, подходящи за потребители от областта на бизнеса и образованието, които се нуждаят от впечатляващо прожектиране, особено в големи пространства.

Обектив, фокусиран върху качеството


Създаден от водещ производител на обективи от световна класа, LV-7490 притежава висококачествен широкоъгълен обектив с 1,2x увеличение, който прожектира ясно и прецизно, дори и в ограничени пространства. Като преносим проектор, постигащ невероятни резултати във всички типове пространства, LV-7490 прожектира големи изображения на къси разстояния до екрана и ще ви докаже, че е незаменим.

Гъвкав и универсален


Богатият набор от практични и полезни функции, означава, че постигането на страхотни резултати с LV-7490 е бързо и лесно, независимо от задачата или обстоятелствата. Функциите за автоматичното търсене на вход и автоматична корекция на трапецовидното изкривяване от ± 20% ви позволяват да започнете своята презентация за минути, а вграденият високоговорител с мощност 10 W осигурява мощен звук за прожектиране в класни стаи.

Възползвайте се от богати възможности за свързване


Мрежовият порт RJ-45 позволява да наблюдавате или управлявате дистанционно LV-7490, което го прави идеален за интегриране в популярни системи за управление. За допълнителна гъвкавост, LV-7490 предлага три аудио входа и линеен изход за връзка към външен звуков усилвател. Източниците със SCART RGB връзка могат да бъдат свързани чрез адаптерен кабел (продава се отделно).

Грижа към околната среда


Дългосрочният ангажимент на Canon към екологичната идея е въплътен в конструкцията на LV-7490. "Зелените" характеристики, като например 5000 часа живот на лампата, 5500 часа живот на филтъра и - в Еко режим - консумация под 1 W (с изключена мрежа) в икономичен режим, ви помагат да намалите вредното влияние върху околната среда, както и енергийните си разходи.

Икономичен и лесен за поддръжка


С конкурентна цена, LV-7490 е оборудван с компоненти, които позволяват обслужване от потребителя и ще ви помогнат да поддържате минимум цикли на поддръжка и разходи за поддръжка. Неговият трислоен хибриден въздушен филтър е с продължителност на живота три и половина пъти по-голяма от тази на стандартните еднослойни електростатични версии, а лесната подмяна на лампата през горния капак на проектора редуцира нуждата от скъпа поддръжка и запазва ниски разходи за притежание.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-7490, неговите функции и какво може да прави.

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Серийни команди

Изтеглете серийните команди, необходими за настройката на дистанционното управление на LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]