LV-7292S

LV-7292S е модел от нисък клас и предлага отлично съотношение цена/качество. Той е идеално решение за бизнес и мобилни приложения, изискващи XGA резолюция, 2200 лумена и ниски разходи за поддръжка.

Ползи

  • Реална XGA разделителна способност
  • 2200 лумена
  • Съотношение на контраста 500:1
  • Обектив 1,2x увеличение на Canon
  • Автоматична настройка на входа
  • Функция запаметяване на изображения
  • Голямо разнообразие от режими на изображението
  • Удължен живот на лампата: до 6000 часа
  • Опазване на околната среда: под 1 W в режим на готовност
  • Ниско ниво на шум: 29 dBA в еко режим

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-7292S

Ясни и резки изображения


С естествена XGA резолюция (1024 x 768 пиксела) и яркост 2200 лумена този лек преносим проектор от серията Standard е идеален за прожектиране в бизнес и образователни центрове.

Отлични цветове


Със съотношение на контраста 500:1, LV-7292S осигурява детайлност и богати цветове. Вариообективът 1.2x на Canon гарантира изключително качество на изображението.

Лесно използване


Функцията "Auto Setup" улеснява конфигурирането и използването на LV-7292S дори от начинаещи потребители – а функцията "Auto Input Search" автоматично разпознава входния сигнал и задава настройките.

Оптимизиране на прожектирането


Предварително зададените режими на изображението ви позволяват да прожектирате при силна светлина, на учебни дъски (зелени) или цветни стени. Можете ръчно да настроите контраста, тоналността и яркостта и да запаметите настройките си като предварително зададен режим (четири режима). Съотношението на изображението автоматично се настройва така, че да е подходящо за входящия сигнал. Функцията "Image Capture" позволява да персонализирате началния екран, като например показване на лога, приветствие, снимки, информация за контакт или данни за поддръжка.

Екологични и изгодни


LV-7292S разполага с издръжлива лампа (до 6000 часа в еко режим) и въздушен филтър (който издържа около 5500 часа). Резултатът е по-малко поддръжка и понижени разходи. Консумираната мощност е малко в режим на готовност (под 1 W) и проекторът работи тихо с едва 29 dBA в еко режим.

Изключвате и тръгвате


Директното изключване прави лесно спирането на проектора, без да се налага да натискате бутона на захранването, дистанционното управление или контролния панел, и можете да го преместите веднага.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-7292S, неговите функции и какво може да прави.

Серийни команди

Изтеглете серийните команди, необходими за настройката на дистанционното управление за серия LV S

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]