Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A осигурява XGA резолюция, 2200 лумена, HDMI™ и мощен звук от 10 W. Идеално решение за корпоративни и образователни центрове, изискващи висока производителност, лесна настройка и ниски оперативни разходи.

Ползи

  • Реална XGA разделителна способност
  • 2200 лумена
  • Съотношение на контраста 2000:1
  • Обектив 1,2x увеличение на Canon
  • Автоматична настройка
  • HDMI™ вход и RJ-45 мрежов порт
  • Вграден 10 W високоговорител
  • Удължен живот на лампата: до 6000 часа
  • Опазване на околната среда: под 1 W в режим на готовност (при изключена мрежа)
  • 29 dBA в еко режим

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LV-7292A

Ясно и ярко прожектиране


Естествената XGA резолюция (1024 x 768 пиксела) с 2200 лумена позволява на LV-7292A да прожектира ясни и детайлни изображения дори на много светли места. Този проектор от серията Advance Portable е идеално решение за поставяне в класна стая, зала за срещи и лаборатория.

Висок контраст


Благодарение на обектива с технология Auto Iris, който автоматично реагира на промените в светлинните условия, винаги се поддържа изображение с ярки цветове. Високото съотношение на контраста от 2000:1 осигурява детайлност в тъмните зони и богати цветове, а 1.2x вариообективът на Canon гарантира изключително качество на изображението.

Лесно използване


LV-7292A разполага с богата гама автоматични функции, които улесняват конфигурирането и работата, независимо от опита на потребителя. Функцията "Auto Input Search" автоматично разпознава входните сигнали, а функцията "Auto Keystone Correction" компенсира изкривяването на изображението, причинено от накланянето на проектора.

Богат набор от връзки


Вграденият вътрешен високоговорител с мощност 10 W осигурява звук за прожекцията. Друг вариант е да използвате аудиоизхода за свързване към външни аудио системи. Презентаторите могат да добавят коментар, като включат микрофон в аудиовхода (вход за микрофон). HDMI™ входът прави възможно свързването на компютри, DVD плейъри, Blu-ray рекордери и други подобни устройства за осигуряване на висококачествен цифров образ.

Ресурси за дълъг живот


Издръжливата лампа (до 6000 часа в еко режим) и въздушният филтър (който издържа около 5500 часа) правят LV-7292A екологосъобразен избор. Необходима е по-малко поддръжка и се намаляват разходите. С консумация на енергия малко под 1 W (в режим на готовност) проекторът работи безшумно и в еко режим при 29 dBA.

Лесен контрол и управление


Проекторът е лесен за контрол и управление в мрежа. Използвайки порта RJ-45 за контрол и кабелна LAN мрежа, можете да включвате или изключвате проектора, да променяте настройките му, както и да следите употребата и състоянието на лампата му – дори когато сте на друго място. Проекторът поддържа и технологията PJLINK™ – идеално решение за интеграция в системи за контрол на помещения и свързване в корпоративна LAN мрежа.

Защитен достъп


С функцията за защита чрез парола единствено упълномощените потребители могат да включват или работят с проектора, а функцията "Control Panel Key Lock" предотвратява неволното натискане на бутон по време на презентацията.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LV-7292A, неговите функции и какво може да прави.

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт