Canon i-SENSYS MF8230Cn

i-SENSYS MF8230Cn

Това лесно за ползване мултифункционално устройство с мрежова съвместимост е идеално за споделяне на впечатляващи цветни разпечатки от компютри или мобилни устройства в малки фирми.

Ползи

  • Цветен мрежов печат, копиране и сканиране
  • Готов за работа в мрежа
  • Apple AirPrint™ и Google Cloud Print
  • 14 ppm монохромен и цветен печат
  • Бутони за лесно сканиране и екологично копиране
  • 7-редов LCD дисплей
  • Сканиране към мрежа и USB памет
  • Енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF8230Cn

Многофункционално устройство с мрежова съвместимост


Увеличете продуктивността на екипа с това компактно, стилно многофункционално устройство, което поддържа мобилен печат и се побира идеално на всяко бюро в офиса. Лесен за ползване, с интуитивна навигация и ясен цветен дисплей, готовият за работа в мрежа i-SENSYS MF8230Cn улеснява споделянето на цветен печат, копиране и сканиране в работни групи.

Лесно споделяне


Благодарение на мобилния печат е лесно да се свържат смартфони и таблети към i-SENSYS MF8230Cn практически от всяко едно място в офиса. Печатайте имейли, уеб страници и други документи директно от вашия iPhone или iPad, благодарение на поддръжката на Apple AirPrint™, който автоматично открива принтера в мрежата ви. Безплатното приложение на Canon за мобилен печат също отпечатва безжично към принтера от вашето Apple iOS устройство. MF8230Cn поддържа Google Cloud Print, предоставяйки ви свободата да печатате през интернет, независимо къде се намирате, използвайки смартфон, таблет или настолен компютър.

Бързи, качествени резултати


За по-продуктивна работа, i-SENSYS MF8230Cn печата и копира 14 страници в минута както цветни, така и монохромни документи и разполага с автоматично подаващо устройство за документи за 50 листа. Също така не се губи време в чакане на разпечатките, благодарение на технология Quick First-Print (бързо отпечатване на първа страница) на Canon и краткото време за отпечатване на първото копие. Усъвършенстваното качество на изображението, с резолюция до 1200 x 1200 dpi, осигурява ярки, наситени резултати всеки път.

Лесен за работа и поддръжка


Бутоните за бърз достъп до често използвани функции и интуитивните менюта правят работата и поддръжката лесни за всеки. Продуктивността е увеличена чрез лесно сканиране и екологично копиране, комбиниращо няколко страници в една разпечатка, с което се пестят хартия и пари. 7-редовият, цветен дисплей с осветяване ясно показва цялата важна информация, необходима на потребителите. Касетата "всичко в едно" улеснява поддръжката и увеличава надеждността.

Бързо разпространение на документи


Удобно споделяйте документи, като сканирате през мрежова връзка или директно към USB памет.

Пестете енергия и понижете разходите си


Пестете средства, без да правите компромис с производителността, като намалите въздействието на вашето устройство върху околната среда с помощта на технологията на Canon за on-demand фиксиране (фиксиране на тонера към хартията). i-SENSYS MF8230Cn отговаря на изискванията на ENERGY STAR® и е сред най-енергийноефективните многофункционални устройства в класа си с едно от най-ниските нива на консумация на енергия на пазара от само 1 W в режим на покой.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF8230Cn, неговите функции и какво може да прави.

User friendly colour display

Удобен за работа цветен дисплей

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Network scanning

Сканиране в мрежа

Automatic Document Feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Paper Save Copy shortcut key

Бутон за бързо копиране с пестене на хартия

USB connection

USB връзка

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Colour Copy

Цветно копиране

High print quality

Високо качество на печат

Scan to USB key

Сканиране към USB памет

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan