Canon i-SENSYS MF515x

i-SENSYS MF515x

Черно-белият лазерен многофункционален A4 принтер MF515x е идеален за корпоративни работни групи, които имат нужда от бърз печат с професионално качество в едно мощно компактно устройство, специално създадено за гъвкави методи на работа.

Ползи

  • Висококачествен печат при впечатляваща скорост от 40 ppm
  • Цветният сензорен екран позволява лесно управление за всички потребители
  • Поддържа защитен печат с PIN
  • Отпечатвайте от смартфони и таблети с поддръжка на AirPrint, Mopria и приложението Canon PRINT Business
  • Автоматичният двустранен печат намалява похабяването на консумативи и разходите
  • Технологията Quick First-Print намалява времето за изчакване и помага за увеличаване на производителността на работната група
  • Лесна дистанционна работа с документи чрез облачни услуги
  • Възможности за управление на устройството и печата
  • Лесна поддръжка с удобните касети "всичко в едно"

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF515x

Максимална производителност в офиса


Малките корпоративни работни групи, които търсят голямо увеличение на производителността, ще открият, че черно-белият лазерен многофункционален А4 принтер с факс MF515x е правилният избор. Той разполага с мощни функции и възможности на голям многофункционален офис принтер, но в компактно устройство, което можете лесно да поберете в малки пространства. Натоварените екипи ще оценят неговия бърз и висококачествен печат и копиране при впечатляващи скорости до 40 ppm. Цветният сензорен екран позволява лесно управление за потребители с всякакви нива на опит, докато капацитетът от 600 страници и технологията Quick First-Print помагат на вашите екипи да работят по-ефективно. Важните документи са защитени чрез функцията "Защитен печат", която предпазва документите с PIN код при отпечатване от компютър или мобилно устройство.

Гъвкава работа


Тъй като MF515x поддържа Apple AirPrint (iOS) и Mopria (Android), вашата работна група може да отпечатва от всяко съвместимо устройство. Те също така имат достъп до широка гама от усъвършенствани функции с приложението Canon PRINT Business и могат да свързват устройството към Google Cloud Print акаунт за секунди.

Усъвършенствано споделяне на документи


Натоварените екипи ще приветстват повишената гъвкавост благодарение на приложението MF Scan Utility (за компютри/лаптопи) и Canon PRINT Business (за мобилни устройства) на MF515x, които позволяват безпроблемна интеграция с облачни услуги. Екипите могат да използват любимите си услуги за облачно съхранение, като например Google Drive и DropBox, за да сканират, дигитализират и споделят документи по всяко време и от всяко място.

Интелигенти възможности за работа в мрежа


С редица гъвкави възможности за работа в мрежа MF515x е идеално допълнение към вашата корпоративна мрежа. Заедно с WiFi и Ethernet свързаността, пълната поддръжка на езици за принтери PCL5e/6 и Adobe PostScript позволява лесно интегриране във вашия печатен парк. Екипите за управлявани услуги за печат ще открият, че функциите за дистанционно сервизно обслужване и съвместимостта със системата за управление на печата uniFLOW на Canon осигуряват безпроблемно управление.

Рентабилно и екологично притежание


Ако очаквате от вашия многофункционален принтер неизменно високо качество и надеждност, MF515x няма да ви разочарова, защото касетите "всичко в едно" на Canon позволяват подмяна на всички важни компоненти наведнъж. Разходите за енергия и консумативи са сведени до минимум благодарение на ниската консумация на енергия в режим на покой и режим на готовност, автоматичния двустранен печат и интелигентната енергопестяща функция за автоматично изключване.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF515x, неговите функции и какво може да прави.

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматично двустранно подаващо устройство за документи

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

Colour Touch Panel

Цветен сензорен панел

PCL Printing

PCL печат

PostScript Printing

PostScript печат

Scan to USB key

Сканиране към USB памет

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Scan to email & folder

Сканиране към имейл и папка

Secure print

Защитен печат

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.