Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Мощно и гъвкаво монохромно многофункционално лазерно Wi-Fi устройство с мобилна и мрежова свързаност за натоварени малки офиси. Бъдете продуктивни с бързо двустранно сканиране, копиране и печат.

Ползи

  • Монохромно многофункционално лазерно устройство с Wi-Fi комуникация, мрежова и мобилна съвместимост
  • Лесен печат от iOS и Android устройства
  • Лесно използване чрез подвижен дисплей, сензорен екран и работа чрез едно натискане на бутон
  • Край на изчакването благодарение на технологията за бърза първа разпечатка
  • Постигнете повече с двустранен печат, сканиране и копиране

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF229dw

Мощно многофункционално устройство с комуникации


Този компактен и стилен многофункционален принтер предлага удобството на професионален принтер, скенер, копирна машина и факс в едно пестящо пространство устройство. Неговите производителни функции могат да бъдат споделяни лесно чрез мрежата в офиса, Wi-Fi или смарт устройство с цел увеличаване ефективността на натоварения офис.

Лесно споделяне


Свържете се така, както желаете, чрез това устройство с W-Fi, мрежова и мобилна съвместимост. Вградената поддръжка за печат чрез Apple AirPrint™ и Mopria™ автоматично открива принтера за печат на документи директно от iPhone, iPad или сертифицирани по Mopria устройства. Безплатното приложение на Canon за мобилен печат ви позволява да печатате безжично от Apple iOS или Android устройства.

Бърз печат и копиране


Няма нужда да чакате за печат на документи благодарение на бързото монохромно лазерно А4 отпечатване, скорост на копиране 27 ppm и бърз печат на първа страница дори от режим на покой.

Резултати с професионално качество


Комбинацията от качество на печат 1200 x 1200 dpi и EF тонер на Canon гарантира впечатляващи документи с отчетлив текст и гладка графика в нива на сивото. Подобреното цветно сканиране до 9600х9600 dpi улавя всеки детайл от оригиналите. Изпращайте сканирани документи до всеки компютър чрез функцията за мрежово сканиране.

Ефективен двустранен печат и сканиране


Бързо и ефективно сканиране и копиране на множество страници благодарение на вградено двустранно ADF устройство за 50 листа. Сканирайте лесно двустранни документи и намалете разходите за хартия с двустранен печат.

Бърза, лесна и тиха работа


Бърз и лесен за работа, принтерът i-SENSYS MF229dw разполага с гъвкав подвижен дисплей с голям сензорен LCD екран. Панелът може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да съответства на вашия начин на работа. Бутоните за бърз достъп до често използвани функции опростяват сканирането и копирането. В чувствителни към шума работни среди тихият режим осигурява безшумен печат, за да можете да работите, без да разсейвате околните.

Водеща на пазара енергийна ефективност


С технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера практически липсва време за загряване и се намалява консумацията на електроенергия, без това да се отразява на качеството на работа. С водеща в този клас TEC стойност това устройство консумира само 1,7 W в режим на покой.

Касета "всичко в едно"


Лесните за рециклиране касети "всичко в едно" комбинират тонер, барабан и почистващи елементи за улесняване на поддръжката, увеличаване на надеждността и минимизиране на употребата на консумативи.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF229dw, неговите функции и какво може да прави.

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Copy

Копиране

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматично двустранно подаващо устройство за документи

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

Network scanning

Сканиране в мрежа

Quiet printing mode

Режим на безшумен печат

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tilting control panel

Панел с регулиране на наклона

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Touch panel

Сензорен панел

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.