Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Мощно монохромно многофункционално лазерно устройство с мрежова съвместимост за натоварени малки офиси. Увеличете продуктивността чрез бърз автоматичен двустранен печат и автоматично подаващо устройство. Осигурете ефективност на работния процес чрез бутони за бърз достъп.

Ползи

  • Стилно и компактно монохромно многофункционално лазерно устройство с мрежова съвместимост
  • Лесен печат от iOS и Android устройства
  • Лесна работа чрез подвижен дисплей и голям сензорен екран
  • Без изчакване за разпечатки благодарение на технологията за бърза първа разпечатка
  • Постигнете повече с двустранен печат

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF226dn

Мощно многофункционално устройство с комуникации


Това компактно и стилно монохромно многофункционално лазерно устройство предлага удобството на професионален принтер, скенер, копирна машина и факс в едно пестящо пространство устройство. Благодарение на мрежовата съвместимост неговите производителни функции могат да бъдат споделяни лесно из целия офис, което го прави идеален избор за увеличаване на ефективността на всеки натоварен офис.

Бърз печат и копиране


Няма нужда да чакате за печат на документи благодарение на бързото монохромно лазерно А4 отпечатване, скорост на копиране 27 ppm и бърз печат на първа страница дори от режим на покой.

Резултати с бизнес качество


Комбинацията от качество на печат 1200 x 1200 dpi и EF тонер на Canon гарантира впечатляващи документи с отчетлив текст и гладка графика в нива на сивото. Подобреното цветно сканиране до 9600х9600 dpi улавя всеки детайл от оригиналите. Изпращайте сканирани документи до всеки компютър чрез удобната функция за мрежово сканиране.

Ефективен двустранен печат


Бързо и ефективно сканиране и копиране на множество страници благодарение на вградено двустранно ADF устройство за 35 листа и касета за 250 листа. Спестете пари от хартия и печатайте професионално изглеждащи документи чрез автоматичния двустранен печат.

Бърза, лесна и тиха работа


Бърз и лесен за работа, принтерът i-SENSYS MF226dn разполага с голям подвижен сензорен LCD панел, който ви показва ясно информацията, от която имате нужда. Панелът може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да съответства на вашия начин на работа. Бутоните за бърз достъп до често използвани функции опростяват сканирането и копирането. Така запаметяването на сканирани документи във файлове или пестенето на хартия чрез копиране на няколко изображения върху една страница е много лесно. В чувствителни към шума работни среди тихият режим осигурява безшумен печат, за да можете да работите, без да разсейвате околните.

Водеща на пазара енергийна ефективност


С технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера практически липсва време за загряване и се намалява консумацията на електроенергия, без това да се отразява на качеството на работа. С водеща в този клас TEC стойност, това устройство консумира само 1,7 W в режим на покой.

Касета "всичко в едно"


Касетата "всичко в едно" позволява рециклиране, не изисква поддръжка и гарантира надеждно високо качество на печат. Оригиналната тонер касета на Canon за лазерни устройства съдържа тонер, барабан и почистващи елементи и може да бъде сменена за секунди без усилия и цапане.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF226dn, неговите функции и какво може да прави.

Automatic Document Feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Copy

Копиране

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

Network scanning

Сканиране в мрежа

Quiet printing mode

Режим на безшумен печат

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Tilting control panel

Панел с регулиране на наклона

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Touch panel

Сензорен панел

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.