Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

С Wi-Fi, мрежова и мобилна съвместимост, това монохромно многофункционално лазерно устройство предлага лесен достъп от целия офис. Благодарение на производителните функции то е лесно за употреба и енергоспестяващо.

Ползи

  • Монохромно многофункционално лазерно устройство с Wi-Fi комуникация, мрежова и мобилна съвместимост
  • Лесен печат от iOS и Android устройства
  • Бъдете продуктивни със скорост на печат и копиране от 23ppm монохромно
  • Лесно използване чрез подвижен дисплей, сензорен екран и работа чрез едно натискане на бутон
  • Край на изчакването благодарение на технологията за бърза първа разпечатка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF217w

Продуктивно многофункционално устройство с комуникация за малки офиси


Стилен и с добра комуникация, този високоскоростен монохромен многофункционален лазерен принтер предлага функции за печат, копиране и сканиране в едно компактно устройство, пестящо пространство. С Wi-Fi, Ethernet и мобилна свързаност за лесно споделяне на функции плюс професионално качество на печат и лесно използване чрез сензорен екран, това е идеалното настолно решение за малки офиси.

Wi-Fi за лесно споделяне


Свържете се така, както желаете, чрез това устройство с W-Fi, мрежова и мобилна съвместимост. Вградената поддръжка за печат чрез Apple AirPrint™ и Mopria™ автоматично открива принтера за печат на документи директно от iPhone, iPad или сертифицирани по Mopria устройства. Безплатното приложение на Canon за мобилен печат също отпечатва безжично към принтера от устройства с Apple iOS или Android.

Бърз печат и копиране


Няма нужда да чакате за печат на документи благодарение на бързото монохромно лазерно отпечатване във формат А4 и скорост на копиране от 23ppm и бърз печат на първа страница от режим на покой. Лесно отпечатване, сканиране и копиране на множество страници благодарение на касетата за 250 листа и вграденото ADF устройство за 35 листа.

Резултати с бизнес качество


Комбинацията от качество на печат 1200 x1200 dpi и EF тонер на Canon осигурява професионален печат и копия с отчетлив ясен текст. Подобреното цветно сканиране до 9600х9600 dpi улавя всеки детайл от оригиналите. Изпращайте сканирани документи до всеки компютър чрез функцията за мрежово сканиране.

Бърза и лесна работа


Бърз и лесен за работа, принтерът i-SENSYS MF217w разполага с гъвкав подвижен дисплей с голям сензорен LCD екран. Панелът може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да съответства на вашия начин на работа. Бутоните за бърз достъп до често използвани функции опростяват сканирането и копирането.

Енергийна ефективност


С технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера практически липсва време за загряване и се намалява консумацията на електроенергия, без това да се отразява на качеството на работа. С водеща в този клас TEC стойност това устройство консумира само 1,6 W в режим на покой.

Тих режим


В чувствителни към шума работни среди тихият режим осигурява безшумен печат, за да можете да работите, без да разсейвате околните.

Касета "всичко в едно"


Лесните за рециклиране касети "всичко в едно" комбинират тонер, барабан и почистващи елементи за улесняване на поддръжката, увеличаване на надеждността и минимизиране на употребата на консумативи.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF217w, неговите функции и какво може да прави.

Automatic Document Feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Copy

Копиране

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

Network scanning

Сканиране в мрежа

Quiet printing mode

Режим на безшумен печат

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tilting control panel

Панел с регулиране на наклона

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Touch panel

Сензорен панел

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.