Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

С Wi-Fi, мрежова и мобилна съвместимост, това монохромно многофункционално лазерно устройство предлага лесен достъп от целия офис. Благодарение на производителните функции то е лесно за употреба и енергоспестяващо.

Ползи

  • Монохромно многофункционално лазерно устройство с Wi-Fi комуникация, мрежова и мобилна съвместимост
  • Лесен печат от iOS и Android устройства
  • Бъдете продуктивни със скорост на печат и копиране от 23ppm монохромно
  • Лесно използване чрез подвижен дисплей, сензорен екран и работа чрез едно натискане на бутон
  • Край на изчакването благодарение на технологията за бърза първа разпечатка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF217w

Продуктивно многофункционално устройство с комуникация за малки офиси


Стилен и с добра комуникация, този високоскоростен монохромен многофункционален лазерен принтер предлага функции за печат, копиране и сканиране в едно компактно устройство, пестящо пространство. С Wi-Fi, Ethernet и мобилна свързаност за лесно споделяне на функции плюс професионално качество на печат и лесно използване чрез сензорен екран, това е идеалното настолно решение за малки офиси.

Wi-Fi за лесно споделяне


Свържете се така, както желаете, чрез това устройство с W-Fi, мрежова и мобилна съвместимост. Вградената поддръжка за печат чрез Apple AirPrint™ и Mopria™ автоматично открива принтера за печат на документи директно от iPhone, iPad или сертифицирани по Mopria устройства. Безплатното приложение на Canon за мобилен печат също отпечатва безжично към принтера от устройства с Apple iOS или Android.

Бърз печат и копиране


Няма нужда да чакате за печат на документи благодарение на бързото монохромно лазерно отпечатване във формат А4 и скорост на копиране от 23ppm и бърз печат на първа страница от режим на покой. Лесно отпечатване, сканиране и копиране на множество страници благодарение на касетата за 250 листа и вграденото ADF устройство за 35 листа.

Резултати с бизнес качество


Комбинацията от качество на печат 1200 x1200 dpi и EF тонер на Canon осигурява професионален печат и копия с отчетлив ясен текст. Подобреното цветно сканиране до 9600х9600 dpi улавя всеки детайл от оригиналите. Изпращайте сканирани документи до всеки компютър чрез функцията за мрежово сканиране.

Бърза и лесна работа


Бърз и лесен за работа, принтерът i-SENSYS MF217w разполага с гъвкав подвижен дисплей с голям сензорен LCD екран. Панелът може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да съответства на вашия начин на работа. Бутоните за бърз достъп до често използвани функции опростяват сканирането и копирането.

Енергийна ефективност


С технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера практически липсва време за загряване и се намалява консумацията на електроенергия, без това да се отразява на качеството на работа. С водеща в този клас TEC стойност това устройство консумира само 1,6 W в режим на покой.

Тих режим


В чувствителни към шума работни среди тихият режим осигурява безшумен печат, за да можете да работите, без да разсейвате околните.

Касета "всичко в едно"


Лесните за рециклиране касети "всичко в едно" комбинират тонер, барабан и почистващи елементи за улесняване на поддръжката, увеличаване на надеждността и минимизиране на употребата на консумативи.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF217w, неговите функции и какво може да прави.

Automatic Document Feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Copy

Копиране

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

Network scanning

Сканиране в мрежа

Quiet printing mode

Режим на безшумен печат

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tilting control panel

Панел с регулиране на наклона

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Touch panel

Сензорен панел

Следващи стъпки

Откъде да закупите

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Научете повече

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.