Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Споделяйте лесно функциите за печат, копиране и сканиране с това монохромно лазерно Wi-Fi устройство 3-в-1 с мрежова и мобилна съвместимост. Бързо, лесно за употреба и енергийноефективно, то има подвижен контролен панел и бутони за бърз достъп.

Предимства

  • Монохромно 3-в-1 лазерно Wi-Fi устройство с мрежова и мобилна съвместимост: копиране, печат и сканиране
  • Лесен печат от iOS и Android устройства
  • Бъдете продуктивни със скорост на печат и копиране от 23ppm монохромно
  • Без изчакване за разпечатки благодарение на технологията за бърза първа разпечатка
  • Бързо сканиране и копиране с бутони за бърз достъп

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF212w

3-в-1 със свързаност за малки офиси


Стилен и с добра комуникация, този високоскоростен многофункционален монохромен лазерен принтер предоставя печат, копиране и сканиране в едно компактно устройство, пестящо пространство. С Wi-Fi, Ethernet и мобилна свързаност за лесно споделяне на функции плюс професионално качество на печат и лесна работа, това е идеалното настолно решение за малки офиси.

Wi-Fi за лесно споделяне


Свържете се така, както желаете, чрез това устройство с W-Fi, мрежова и мобилна съвместимост. Вградената поддръжка за печат чрез Apple AirPrint™ и индустриалния стандарт Mopria™ автоматично открива принтера за печат на документи директно от iPhone, iPad или сертифицирани по Mopria устройства Android. Безплатното приложение на Canon за мобилен печат също отпечатва безжично към принтера от устройства с Apple iOS или Android 4.

Бърз печат и копиране


Няма нужда да чакате за печат на документи благодарение на бързото монохромно лазерно отпечатване във формат А4 и скорост на копиране от 23ppm и бърз печат на първа страница от режим на покой.

Резултати с бизнес качество


Комбинацията от качество на печат 1200 x1200 dpi и EF тонер на Canon осигурява професионален печат и копия с отчетлив ясен текст и фини графики. Подобреното цветно сканиране до 9600х9600 dpi улавя всеки детайл от оригиналите. Изпращайте сканирани документи до всеки компютър чрез удобната функция за мрежово сканиране.

Бърза и лесна работа


Бърз и лесен за работа, принтерът i-SENSYS MF212w разполага с универсален подвижен 5-редов LCD панел, който ви показва ясно информацията, от която имате нужда. Панелът може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да съответства на вашия начин на работа. Бутоните за бърз достъп до често използвани функции опростяват сканирането и копирането. Така запаметяването на сканирани документи във файлове или пестенето на хартия чрез копиране на няколко изображения върху една страница е много лесно.

Енергийна ефективност


С технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера практически липсва време за загряване и се намалява консумацията на електроенергия, без това да се отразява на качеството на работа. С водеща в този клас TEC стойност, това устройство консумира само 1,6 W в режим на покой.

Тих режим


Многофункционалното устройство е безшумно в режим на готовност, а в чувствителни към шума работни среди тихият режим осигурява безшумен печат, за да можете да работите, без да разсейвате околните.

Касета "всичко в едно"


Лесните за рециклиране касети "всичко в едно" комбинират тонер, барабан и почистващи елементи за улесняване на поддръжката, увеличаване на надеждността и минимизиране на употребата на консумативи.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF212w, неговите функции и какво може да прави.

Copy

Копиране

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

USB connection

USB връзка

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

Network scanning

Сканиране в мрежа

Quiet printing mode

Режим на безшумен печат

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tilting control panel

Панел с регулиране на наклона

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.