Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Бърз и ефективен монохромен лазерен принтер 3-в-1, предлагащо функции за печат, копиране и сканиране в едно удобно и компактно устройство. Лесна работа благодарение на подвижния контролен панел и бутоните за бърз достъп.

Ползи

  • Компактно и стилно монохромно лазерно устройство 3-в-1: печат, копиране и сканиране
  • Бъдете продуктивни със скорост на печат и копиране от 23ppm монохромно
  • Лесна работа чрез подвижен LCD панел
  • Без изчакване за разпечатки благодарение на технологията за бърза първа разпечатка
  • Уловете всеки детайл чрез цветно сканиране при 9600 x 9600 dpi

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF211

Пестящо пространство 3-в-1 устройство


Стилен и компактен, този високоскоростен многофункционален монохромен лазерен принтер предлага функции за печат, копиране и сканиране в едно удобно устройство, пестящо пространство. С професионално качество на печат и лесна работа това е идеалното настолно решение за малки или домашни офиси.

Бърз печат и копиране


Няма нужда да чакате за печат на документи благодарение на бързото монохромно лазерно отпечатване във формат А4 и скорост на копиране от 23ppm и бърз печат на първа страница от режим на покой.

Резултати с професионално качество


Комбинацията от качество на печат 1200 x1200 dpi и EF тонер на Canon осигурява професионален печат и копия с отчетлив ясен текст и фини графики. Подобреното цветно сканиране до 9600х9600 dpi улавя всеки детайл.

Бърза и лесна работа


Бърз и лесен за работа, принтерът i-SENSYS MF211 разполага с универсален подвижен 5-редов LCD панел, който ви показва ясно информацията, от която имате нужда. Панелът може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да съответства на вашия начин на работа. Бутоните за бърз достъп до често използвани функции опростяват сканирането и копирането. Така запаметяването на сканирани документи във файлове или пестенето на хартия чрез копиране на няколко изображения върху една страница е много лесно.

Енергийна ефективност


С технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера практически липсва време за загряване и се намалява консумацията на електроенергия, без това да се отразява на качеството на работа. С водеща в този клас TEC стойност, това устройство консумира само 1,6 W в режим на покой.

Тих режим


Многофункционалното устройство е безшумно в режим на готовност, а в чувствителни към шума работни среди тихият режим осигурява безшумен печат, за да можете да работите, без да разсейвате околните.

Касета "всичко в едно"


Лесните за рециклиране касети "всичко в едно" комбинират тонер, барабан и почистващи елементи за улесняване на поддръжката, увеличаване на надеждността и минимизиране на употребата на консумативи.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF211, неговите функции и какво може да прави.

Copy

Копиране

USB connection

USB връзка

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

Quiet printing mode

Режим на безшумен печат

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Tilting control panel

Панел с регулиране на наклона

Следващи стъпки

Свързани продукти

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.