Кратко време за отпечатване на първата страница

Конвенционалните лазерни устройства имат нужда от време за загряване, преди да започнат да отпечатват. 75% от всички задачи за отпечатване съдържат само 3 страници или по-малко. Това означава, че всеки път трябва да изчаквате конвенционалния принтер да загрее. Така скоро ще прекарвате повече време в чакане, отколкото в работа.

Лазерните принтери и мултифункционалните устройства на Canon не се нуждаят от загряване дори ако ги активирате от режим на покой. Това означава по-кратко време за изпълнение на задачите и по-малко изчакване.

Краткото време за отпечатване на първата страница, което устройствата на Canon постигат, се дължи на 3 иновативни технологии. "On-Demand" технологията за фиксиране на тонера на Canon гарантира мигновено активиране на принтера в момента, в който ви потрябва. Високопроизводителните технологии за обработка на данни на Canon, например CAPT (Canon Advanced Printing Technology), Hi-SCoA (High Smart Compression Architecture) и UFRII (Ultra Fast Rendering) осигуряват високоскоростна обработка на данните за отпечатване. Нашите енергопестящи "On-Demand" тонери допълнително повишават ефективността на процеса на фиксиране на тонера, за да осигурят възможно най-високо качество на печат.

Краткото време за отпечатване на първата страница е предимство, което често е по-силно от предимството на високата скорост на печат


spacer
					image
Innovations
Quick First-Print
On-Demand Fixing
Intelligent colour
Ecology
Save energy, cut costs
Cartridge Recycling
Productivity
Double-sided printing and copying
Network solutions
All-in-One Cartridge