Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Този издръжлив компактен SuperG3 лазерен факс, със своя широк LCD дисплей, висока производителност и автоматично двустранно подаване на документи е идеален за ежедневна употреба във всеки бизнес.

Ползи

  • Издръжлива компактна Super G3 факс машина
  • Голяма памет за 512 страници*
  • Бързо изпращане на факсове с 39 бутона и 200 кода за съкратено набиране
  • Автоматичен двустранен печат, копиране и изпращане на факсове
  • Висока скорост на копиране и отпечатване: 25 ppm
  • Висока енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS FAX-L410

Високоскоростен факс


Този високоскоростен лазерен факс, принтер и копир е със здрава конструкция, която го прави идеален за справяне с ежедневните нужди на натоварените офиси. Продуктивността е увеличена, тъй като факсът не губи време в изчакване на документите. Няколко факса могат да бъдат получени бързо, без да се блокира линията, спестявайки време, а бързото изпращане спестява разходи за телефон.

Продуктивно и безпроблемно изпращане на факсове.


Не е нужно да се притеснявате, дали факсът ви ще бъде получен, ако тонерът или хартията свършат, докато сте извън офиса, тъй като Dorado съхранява факсовете в своята памет за 512 страници*. За допълнително удобство можете да сканирате факсове и да ги съхранявате в паметта за по-късно изпращане. Функцията за двоен достъп дори позволява това да се случва по време на получаване на входящи факсове. Уникалната технология Ultra-High Quality (256 нива на сивото) осигурява ясни детайли дори когато диаграми и снимки се комбинират с текст.

Повишена ефективност


Dorado опростява работата със своя голям интуитивен LCD дисплей. Изпращането на факсове е по-бързо благодарение на 39 бутона и 200 кода за съкратено набиране, чрез които се запаметяват често използвани номера, за да не се налага ръчно набиране всеки път. Вместимостта от 250 листа минимизира времето, необходимо за поставяне на хартия в касетата. Стандартната слушалка позволява да получавате телефонни обаждания по същата линия и да изпращате факсове ръчно, което е удобно, ако е необходимо първо да се обадите на получателя на факса.

Използвате по-малко хартия и хабите по-малко време.


Автоматичният двустранен печат пести пари чрез редуциране на използването на хартия. Автоматичното двустранно подаващо устройство за документи (DADF) също така осигурява по-лесно копиране и изпращане на двустранни документи, тъй като те могат да бъдат сканирани с една операция.

Бърз лазерен печат


Използвайте Dorado с неговата висока скорост на копиране и лазерно отпечатване от 25 ppm като допълнителен лазерен принтер за вашата работна група. Няма нужда да чакате за разпечатки, копия или за получаване на факсове, тъй като технологията Quick First-Print не изисква време за загряване при възобновяване на работата от режим на покой.

Висока енергийна ефективност


Спестете енергия и средства с функциите за опазване на околната среда на Dorado. Той съответства на Energy Star® и консумира само 1,4 W в режим на покой. Касетите "всичко-в-едно", които комбинират тонер, барабан и почистващи елементи за улесняване на поддръжката и увеличаване на надеждността, минимизират консумативите и се рециклират лесно.
* На базата на стандартна ITU-T диаграма No. 1

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS FAX-L410, неговите функции и какво може да прави.

Handset as standard

Слушалка като стандарт

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Copy

Копиране

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматично двустранно подаващо устройство за документи

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

Брошура

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Кой избира оригинални касети за лазерни принтери на Canon

Открийте още