Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Този издръжлив на натоварване лазерен мрежов факс с усъвършенствани функции за факс, копиране и печат е способен да поеме и най-големите работни натоварвания. Допълнителната функция ИЗПРАЩАНЕ подобрява производителността и съвместимостта.

Ползи

  • Super G3 факс
  • Стандартна памет за 1500 страници
  • Вградена мрежова карта и поддръжка на PCL 5e/6
  • Капацитет за харти макс. 1100 листа включително опционна касета
  • Защита: Управление на достъпа
  • 22 копия/мин./стр./мин. (A4)
  • Двустранно подаващо устройство за 50 листа (45 изобр.в минута/A4)
  • Допълнителна функция ИЗПРАЩАНЕ**

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Високоскоростна и ефективна работа с факс


Това здраво факс устройство предлага най-добрата факс функционалност за големи предприятия. Super G3 факс модемът осигурява трансфер на документи със скорост 3 секунди на страница*, понижавайки разходите за телефон. Можете да получавате няколко факс документа, без това да блокира линията, спестявайки време.

Печат и копиране


Възползвайте се от професионален лазерен печат и копиране със скорост 22 копия/мин./стр./мин. (A4). Времето за отпечатване на първото копие е по-малко от 13 секунди, и устройството осигурява практически нулево време за загряване от режим на покой с функцията за кратко време за отпечатване на първата страница.

Автоматичен двустранен печат и подаване на документи


Автоматичното двустранно изпращане на факс, копиране и отзпечатване повишават производителността и понижават разходите за хартия. Автоматичното двустранно подаващо устройство за 50 листа сканира със скорост 45 изображения в минута (A4). Достъпно е също сканиране на документи с формат A3 (само едностранно).

Вградена мрежова карта


Вградена мрежова карта осигурява производителен печат в мрежа и факс чрез компютър към всички потребители, свързани към мрежата. Потребителският интерфейс за отдалечено управление дава възможност за лесно наблюдаване на статуса на устройството. Поддържането на PCL5e/6 гарантира пълна съвместимост с PCL средата за печат.

Допълнителната функция ИЗПРАЩАНЕ


Благодарение на опционната функция ИЗПРАЩАНЕ FAX-L3000IP функционира като централен комуникационен концентратор за споделяне на офис документи по електронен път, оптимизирайки ефективността и производителността на мрежата. Потребителите могат да сканират цветни документи директно към e-mail, мрежов сървър (SMB и FTP) или интернет-факс. Функцията за препращане на факс позволява автоматично препращане или препращане с условия на факс документи към други дестинации.

Голям капацитет за хартия


Стандартните източници на хартия включват касета за 500 листа и многофункционална тава за 100 листа. С допълнителната касета за 500 листа, капацитетъ става общо 1100 листа, благодарение на което устройството е подходящо и за натоварена работна среда.

Управление на сигурността и разходите


Функциите за кодове на отдели и потребителски кодове осигурява ограничаване на достъпа до машината само до оторизирани потребители и позволява проследяване на разходи. За всеки отдел или потребител може да бъде зададена различна идентификация (ID) или парола, което осиурява пълна защита.

безпроблемна работа с факс


Ако хартията или тонерът се изчерпат, стандартната памет за 1500 страници* съхранява всички входящи документи, за да ги отпечатате по-късно. В случай на прекъсване на захранването, паметта за архивиране съхранява факс документите и други данни за макс. 3 часа.

Съкратено набиране


Набирането на номера е бързо и просто с 80-те бутона и 200-те кода за съкратено набиране на телефонни номера (макс. 500), към които можете да присъедините често използвани номера.


*

  • на базата на Стандартна ITU-T диаграма No.1
  • **с допълнителен комплект за ИЗПРАЩАНЕ на документи

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, неговите функции и какво може да прави.

PCL Printing

PCL печат

Copy

Копиране

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматично двустранно подаващо устройство за документи

i-SENSYS Cartridges

Кой избира оригинални касети за лазерни принтери на Canon

Открийте още