Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Това компактно Super G3 факс устройство е лесно за използване и поддръжка. Предлагащо изключителна енергийна ефективност с разнообразни професионални факс функции, то е идеално решение за малки и средни организации.

Ползи

  • Компактен и бърз Super G3 факс
  • Факс памет за изпращане и получаване на 512 страници*
  • 30 бутона и 100 кода за съкратено набиране
  • Автоматично подаващо устройство за 30 листа
  • Лесен за употреба интуитивен LCD дисплей
  • Касета "всичко в едно"
  • Енергийна ефективност
  • Вградена слушалка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS FAX-L170

Бързо и ефективно изпращане и получаване на факс


Това Super G3 факс устройство може да понижи вашите комуникационни разходи до минимум. То изпраща документите със скорост 3 секунди за една страница*. Тъй като факсовете се изпращат и получават за възможно най-кратко време, телефонната линия се освобождава.

Безпроблемна работа с факс


Ако хартията или тонерът свършат, паметта за 512 страници* безопасно съхранява всички входящи факсове, така че да можете да ги отпечатате по-късно. За осигуряване на лесна работа, обемистите документи могат да бъдат сканирани в паметта и да бъдат изпратени автоматично, като по този начин се пестят време и пари.

Лесно и бързо набиране


Дори за потребители с малък опит работата с i-SENSYS FAX-L170 е лесна. Набирането е лесно, тъй като всички ваши регулярни номера са достъпни чрез 30 бутона и 100 кода за съкратено набиране. Ясен и интуитивен LCD дисплей прави това факс устройство изключително лесно за използване.

По-лесен работен процес


Потребителите могат да изпращат или копират обемисти документи лесно с едно действие, вместо да подават листовете един по един, благодарение на автоматичното подаващо устройство за 30 листа. Тавата с капацитет от 150 листа също пести време за зареждане на хартия.

Бърз печат и копиране


Използвайте този факс като производителен лазерен принтер със скорост от 18 стр. в минута чрез USB връзка. С технологията за бърза първа разпечатка, времето за загряване от режим на покой е кратко. Може също да копирате документи със скорост 11,8 стр. в минута.

Минимална поддръжка


Касетата на i-SENSYS FAX-L170 от тип "всичко в едно", която съдържа тонер, барабан и всички основни компоненти, може да бъде сменена за секунди. Всичко е лесно и удобно и използвайки оригинална касета на Canon можете да сте сигурни, че ще получите постоянно високо качество на печат.

Водеща енергийна ефективност


Това екологично факс устройство има водеща в класа си енергийна ефективност, като консумира само 1,5 W в режим на покой.

Вградена слушалка


i-SENSYS FAX-L170 притежава слушалка за входящи и изходящи повиквания с функция за автоматично превключване Факс/Тел. между факс и гласови повиквания.

* На базата на стандартна ITU-T диаграма No. 1

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS FAX-L170, неговите функции и какво може да прави.

Copy

Копиране

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

Automatic Document Feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Handset as standard

Слушалка като стандарт

Брошура

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Кой избира оригинални касети за лазерни принтери на Canon

Открийте още