Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Компактен и стилен факс апарат, който е лесен за използване и поддръжка. Гарантирайки производителност и надеждност с разнообразни професионални факс функции, той е идеално решение за малки и средни организации.

Ползи

  • Компактен и бърз Super G3 факс
  • Факс памет за изпращане и получаване на 512 страници*
  • 15 бутона и 100 кода за съкратено набиране
  • Автоматично подаващо устройство за 30 листа
  • Лесен за употреба интуитивен LCD дисплей
  • Касета "всичко в едно"
  • Енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS FAX-L150

Бързо, рентабилно получаване и изпращане на факс


Понижете своите разходи за комуникации с този Super G3 факс апарат, който предава документи за по-малко от 3 секунди на страница*. Тъй като факсовете се изпращат и получават за възможно най-кратко време, телефонната линия се освобождава.

По-висока ефективност


Паметта за 512 страници* безопасно съхранява всички входящи факсове, така че можете да отпечатате факсовете по-късно, ако хартията или тонерът свършат. В паметта могат да бъдат сканирани обемисти документи, които да бъдат изпратени автоматично, като по този начин се понижават разходите за изпращане и факс.

Бърза и лесна работа


Набирането е лесно дори и за потребители без опит, тъй като всички ваши регулярни номера са достъпни чрез 15 бутона и 100 кода за съкратено набиране. Ясен и интуитивен 5-редов LCD дисплей прави това факс устройство изключително лесно за използване.

По-продуктивна работа


Благодарение на автоматичното подаващо устройство за 30 листа потребителите могат лесно да изпращат по факс или да копират обемисти документи с една операция, вместо да подават документите страница по страница. Тавата с капацитет от 150 листа също пести време за зареждане на хартия.

Бърз печат и копиране


Използвайте този факс като производителен лазерен принтер със скорост от 18 стр. в минута чрез USB връзка. С технологията за бърза първа разпечатка, времето за загряване от режим на покой е кратко. Може също да копирате документи със скорост 11,8 стр. в минута.

Лесна поддръжка


i-SENSYS FAX-L150 е с рентабилна касета "всичко в едно", която съдържа тонер, барабан и всички важни компоненти. Просто сменете касетата за секунди – лесно и удобно. Използвайте оригинална касета на Canon, за да осигурите постоянно високо качество на печата.

Изключителна енергийна ефективност


Това екологично факс устройство има водеща в класа си енергийна ефективност, като консумира само 1,5 W в режим на покой.

* На базата на стандартна ITU-T диаграма No. 1

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS FAX-L150, неговите функции и какво може да прави.

Copy

Копиране

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

Automatic Document Feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Брошура

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Кой избира оригинални касети за лазерни принтери на Canon

Открийте още