Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Иновативната професионална кинокамера EOS C300 PL съчетава експертния опит на Canon в обективите и видеотехнологиите с креативността на фамилията EOS. Сменяемите обективи ви предоставят безпрецедентна свобода, с която можете да разкажете всяка история.

Ползи

  • 8,3MP супер 35 mm CMOS сензор, Full HD формат
  • Гнездо за обектив по стандарта PL
  • Компактна, модулна, лека
  • 50Mbps MPEG-2 MXF към CF карта
  • Висока чувствителност, нисък шум
  • Гама настройка Canon Log
  • 24p за кинопродукция
  • Wi-Fi дистанционно управление
  • Безпроблемна интеграция в студийни среди

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS C300 PL

8,3MP супер 35 mm CMOS сензор, Full HD формат


8,3MP CMOS сензор с площ на 35 mm филм, разработен и произведен от Canon специално за запис на видео, поддържа 3-канална RGB обработка и формат Full HD. Сензорът на Canon осигурява изображения с изключително висока разделителна способност при висока чувствителност, нисък шум, понижени изкривявания от поредовото сканиране на затвора и ниска консумация на енергия – плюс типичните предимства на сензора с голяма площ (например много малка дълбочина на рязкост).

Гнездо за обектив по стандарта PL


PL гнездото за обективи на EOS C300 PL е съвместимо с широка гама сменяеми обективи, които вече се използват от кинопродукцията, както и с кинообективи на Canon. 3 електронни вградени ND филтъра повишават гъвкавостта при снимане.

Компактна, модулна, лека


EOS C300 PL е изключително компактна кинокамера с базова конфигурация за запис и с тегло от само 1869 g (без обектив). Сваляема ръкохватка, горна ръкохватка и подвижен контролен панел гарантират максимална маневреност при снимане, а здравото влагозащитено тяло включва компоненти от магнезиева сплав за допълнителна издръжливост и устойчивост.

50Mbps MPEG-2 MXF към CF карта


Записвайте готови за излъчване MPEG-2 MXF файлове при 50Mbps (4:2:2) в две CF карти – достъпен е запис с превключване на памет и паралелен запис в две карти. Стандартните изходи включват HD-SDI, както и портове Timecode, Genlock и Synch за синхронизация със студийно оборудване.

Висока чувствителност, нисък шум


EOS C300 PL записва видео с нисък шум със светлочувствителност до ISO 20000, което позволява работа във всякакви условия на снимане.

Гама настройка Canon Log


Настройките за персонализиране на изображението включват вградената Canon Log гама настройка, която осигурява неутрално изображение с широк динамичен диапазон (800%) за максимална свобода в процеса на постпродукция. Настройва повече от 90 параметъра на изображението и ги съхранява като потребителски профили в кинокамерата или в SD картата.

24p за кинопродукция


Режимите PAL, NTSC и 24p се поддържат стандартно и предлагат кадрови честоти от 23,98p до 59,94i. Настройване на висока/ниска кадрова честота през стъпка от 1fps за повече креативност.

Wi-Fi дистанционно управление


Задавайте безжично настройките на кинокамерата чрез лаптоп, таблет или смартфон, като използвате прост уеб базиран потребителски интерфейс. Задавайте настройки за ND филтрите, добавяйте маркери към записите и зареждайте метаданни от разстояние. (Необходим е допълнителен безжичен адаптер.)

Безпроблемна интеграция в студийни среди


Интегрира се безпроблемно в съществуващи студийни среди. Видеото, записано с EOS C300 PL, е съвместимо с широко използваните професионални NLE софтуерни пакети.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS C300 PL, неговите функции и какво може да прави.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.

Важна актуализация