Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

EF 28-135mm f/3,5-5,6 IS USM предлага 5x диапазон на вариото – от широк ъгъл до телеувеличение. Обективът има също така функция за стабилизиране на образа, като наред с това е компактен и лек - подходящ за ежедневна употреба.

Ползи

  • Стабилизатор на образа с използване на 3 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Бърз и тих автофокус
  • Покритие Super Spectra
  • Кръгла диафрагма за меко разфокусиране на фона
  • Предава информация за разстоянието към E-TTL II
  • Опционен сенник за обектива

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Стабилизатор на образа


Стабилизаторът на образа (3 стъпки по-ниска скорост на затвора) дава възможност за снимане без статив при ниска осветеност дори и при максимално телеувеличение. Удобен за снимане, когато не се разрешава използването на светкавица или статив.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM, неговите функции и какво може да прави.