Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Компактен и на достъпна цена, EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II предлага големи възможности за увеличение. Неговият стабилизатор на образа, позволяващ използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора, разпознава автоматично хоризонтални движения и ефективно предотвратява размазването на изображението при ниска осветеност.

Ползи

  • Телеобектив на достъпна цена.
  • 88-400 mm еквивалентно фокусно разстояние
  • Стабилизатор на образа с автоматично разпознаване на хоризонтално движение и възможност за използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • UD елемент
  • Покрития Super Spectra
  • Кръгла диафрагма

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Мощно телеувеличение на достъпна цена


Обективът EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II е телеобектив, който комбинира мощно телеувеличение и високо качество на изображението. С фокусно разстояние, еквивалентно на 88-400 mm в 35 mm формат, той е идеален за фотографите, които търсят универсален обектив на достъпна цена за стандартна фотография с телеувеличение.

Стабилизатор на образа с автоматично разпознаване на хоризонтални движения


За да елиминира ефекта от заклащането на фотоапарата, EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS II работи с технология на Canon за стабилизиране на образа с 4 стъпки. Това позволява използване на 4 пъти по-ниска скорост на затвора, без да се наблюдава размазване на изображението. Автоматичното разпознаване на хоризонтални движения изключва стабилизатора на образа в хоризонтално или вертикално направление по време на проследяване на движещи се обекти.

UD елемент на обектива


EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II използва оптичен UD елемент (ултраниско разсейване на светлината) на Canon, който елиминира ефекта на вторичната хроматична аберация за постигане на ясни, чисти и висококонтрастни изображения без нежелани ефекти в целия диапазон на вариото.

Покрития Super Spectra


Покритията Super Spectra на Canon предотвратяват появата на ефектите "ghosting" и "flare", абсорбирайки светлината, отразена от сензора за изображения или от вътрешните елементи на обектива на цифровия фотоапарат. Наред с това покритията Super Spectra спомагат за постигане на прецизен цветови баланс и резки и висококонтрастни изображения.

Кръгла диафрагма


За снимки, направени с голям отвор на диафрагмата, кръглата диафрагма създава меко и равномерно разфокусиране – идеално за акцентиране върху обект, заснет на разсейващ фон.

Стъкло без съдържание на олово


При създаването на обектива EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS II е използвано само стъкло без съдържание на олово.

Аксесоари


EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS II се доставя с капачка на обектива и капачка против прах. Като опционни аксесоари са достъпни сенник за обектива (ET-60) и калъф за обектива (LP1019).

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II, неговите функции и какво може да прави.