XA10

Иновативната видеокамера XA10 AVCHD въплъщава професионални технологии на Canon в ултракомпактно тяло. Невероятната функционалност и гъвкавост на видеокамерата гарантира изключително видео и звук.

Ползи

  • Canon HD видеообектив (10x варио, 30,4 mm, F1.8)
  • Canon HD CMOS Pro сензор
  • Професионален звук
  • Запис на AVCHD видео в 64 GB памет или в 2x SDXC карти
  • IR режим на запис
  • Пълен ръчен контрол
  • 8,8 cm LCD дисплей; 0,6 cm електронен визьор
  • Динамичен оптичен стабилизатор на образа, режими Powered IS, Instant AF
  • Гъвкава и с богати възможности

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XA10

HD видеообектив на Canon


Високоскоростният широкоъгълен HD видеообектив на Canon (30,4 mm, F1.8) гарантира професионално качество на образа чрез компактната видеокамера. Тя предлага 10х варио с променлива скорост и мека и плавна работа, и диафрагма с 8 елемента за по-красив ефект "боке" (разфокусиране).

1/3-тип HD CMOS Pro сензор


HD CMOS Pro сензор - разработен и произведен за първи път от Canon за професионални видеокамери - записва Full HD видео с реална разделителна способност от 1920 x 1080. С площ на пиксела 2,6x по-голяма от тази при конвенционалните CMOS сензори, този сензор осигурява по-широк динамичен диапазон и по-висока чувствителност.

Професионален звук


Професионалните функции за запис на звук включват 2x XLR входа, 3,5 mm жак за микрофон и вграден микрофон с понижаване на шума. Звукът се записва в 2-канален Dolby Digital формат, използвайки всяка комбинация от входове.

64 GB памет плюс 2x SDXC слота


XA10 записва Full HD AVCHD видео с скорост 24 Mbps във вградената 64 GB флаш памет. Режимът на запис с превключване на памет, използвайки двете SDXC карти памет, позволява запис на видео без прекъсване. Режимът за паралелен запис позволява един и същ видеозапис да бъде запаметен едновременно в двете карти памет.

Инфрачервен режим на запис


XA10 предлага инфрачервен (IR) режим на запис с Full HD резолюция за запис на видео през нощта или при ниска осветеност. Налични са опции за зелен и бял цвят, които да отговорят на стила на вашия проект. Уникалните покрития на обективите на Canon и вграденият дифузер гарантират ясен образ с висока рязкост. В ръкохватката на видеокамерата има вградена IR лампа.

Пълен ръчен контрол


Ръчният пръстен на обектива позволява интуитивно управление на фокуса. Чрез сензорния LCD дисплей е достъпно пълно ръчно управление на експонацията, отвора на диафрагмата, скоростта на затвора и нивото на усилване. Персонализираният бутон и дискът за управление ви гарантират пълен творчески контрол.

8,8 cm LCD; 0,6 cm електронен визьор


Големият, странично монтиран 8,8 cm (3,5") сензорен LCD дисплей с 920K резолюция осигурява изключително качество на възпроизвеждане. Функциите "Осцилоскоп" и "Помощ при фокусиране" ви помагат за копмпозирате сцената. Можете да използвате също и 0,61 cm (0,24") електронен визьор с резолюция 260K пиксела.

Динамичен оптичен стабилизатор на образа, режим "Powered IS", "Instant AF"


Усъвършенстваната система за динамичен оптичен стабилизатор на образа и режима "Powered IS" гарантират запис на гладък и равномерен образ. Режимът "Instant AF" гарантира изключително прецизен фокус.

Гъвкава и с богати възможности


Ултракомпактната XA10 е гъвкава видеокамера с богати възможности, която може да се адаптира към всяка ситуация. Тя позволява демонтиране на ръкохватката за работа в ограничени пространства, разполага с бутон за старт/стоп и предлага контрол на нивото на увеличаване. Оборудвана е с резба за филтри за обектива и чехълче за аксесоари.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XA10, неговите функции и какво може да прави.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.