LEGRIA HD видеокамери с Wi-Fi комуникация

Възползвайте се от възможностите за свързване на видеокамерата Canon LEGRIA Wi-Fi. Възползвайте се от споделяне на видео по време на път, стрийминг на видео в реално време и отдалечено управление на видеокамерата.
Публикувайте записите си в социални мрежи като YouTube и Facebook и дори гледайте видеото безжично чрез вашия телевизор с висока резолюция!

Стрийминг на видео в реално време

Наслаждавайте се на стрийминг на видео в реално време към устройства с Android и iOS¹, което е идеално за дистанционно наблюдение и управление. Така можете да наблюдавате децата си в другата стая, като можете да приближавате и отдалечавате обекта и да стартирате записа от смартфона или таблета си! За да започнете, просто изтеглете безплатното приложение CameraAccess Plus!

Можете също да използвате отдалечено наблюдение, докато сте навън (с изключение на LEGRIA HF G40), за да следите какво се случва в дома ви. За отдалечено наблюдение ще ви е необходима интернет връзка с UPnP-съвместим маршрутизатор и функция за получаване на глобален IP адрес, както и приложението CameraAccess Plus. Също така можете да използвате опционната стойка за панорамно снимане CT-V1 на видеокамерата, която позволява хоризонтално панорамно снимане с диапазон 200°, управлявано чрез вашето смарт устройство през интернет.

CameraAccess

Wi-Fi дистанционно

Управлявайте и задавайте настройки на LEGRIA HF G40 безжично чрез уеб браузъра на смартфона, таблета или компютъра си без необходимост от маршрутизатор или приложение.

Можете да управлявате редица настройки, без да използвате контролите видеокамерата – идеално при запис на места, на които тя не е лесно достъпна. Режимът Live View позволява да проверите композицията и други фактори. Настройките, които могат да бъдат задавани, включват: стартиране и спиране на записа, отвор на диафрагмата, скорост на затвора, фокус, варио, баланс на бялото.

Wi-Fi Remote
Remote Browsing

Отдалечен преглед

Можете безжично да гледате видеото, което сте записали с видеокамерата, чрез компютър², смартфон или таблет, като използвате функцията "Отдалечен преглед". Видеокамерата се свързва с уеб браузъра на устройствата без необходимост от маршрутизатор или приложение и е съвместима с платформите Android³ и iOS³ – перфектно за използване по време на път. Можете също да запаметите любимото си видео директно в устройство с Android или в компютъра. Специалното приложение Movie Uploader за iOS⁴ ви позволява да запаметите видео в устройството си с iOS за лесно публикуване във Facebook и YouTube през мобилна мрежа.

Connect-to-Smart-Devices-and-PCs

Възпроизвеждане на голям екран без кабели

Насладете се на зашеметяващо Full HD видео чрез безжично свързване на LEGRIA към съвместим смарт телевизор. След като го свържете, можете да управлявате видеото си с дистанционното управление на телевизора, както обикновено.

Connect-to-TV

DLNA
Social Network Sharing

Директно споделяне в интернет от видеокамерата

Facebook, Twitter, Email, CANON iMAGE GATEWAY, YouTube

Публикувайте видео директно в интернет без необходимост от компютър! Просто свържете видеокамерата към домашната Wi-Fi мрежа* и споделяйте видео в YouTube, Facebook, Twitter и чрез имейл.

* Функциите "Директно споделяне в интернет" и "Изпращане чрез сървър" изискват потребителски профил в CANON iMAGE GATEWAY. CANON iMAGE GATEWAY може да не се поддържа в някои страни или региони. Моля, посетете www.canon-europe.com/cig за повече информация

1 – Поддържани ОС: Android 2.3 до 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Функционалността не е гарантирана с всички устройства.

2 – Съвместимост с уеб браузър, който поддържа HTML5.

3 – Поддържани ОС: iOS5, iOS6, iOS7, Android 2.3 / 3.2 / 4.0 / 4.1 / 4.2. Функционалността не е гарантирана с всички устройства.

4 – Съвместимост с iPhone, iPad, iPod и iPod touch. Изисква iOS 4.0 или по-нова версия. Функционалността не е гарантирана с всички устройства.

iPad, iPhone, iPod и iPod touch са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други страни.

Android™ е регистрирана запазена марка на Google Inc.