Нашата гама видеокамери LEGRIA

Гамата HD видеокамери на Canon предлага най-доброто в качеството на изображението благодарение на експертния опит на Canon – прецизния инженеринг и технологичното ноу-хау, натрупани в продължение на повече от 50 години челни позиции в индустрията за обработка на изображения.

LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Забавна и лесна за употреба, с интуитивен сензорен контрол, тази лека и компактна видеокамера е перфектна за семейни записи благодарение на мощните технологии, които автоматично гарантират, че винаги всичко изглежда по най-добрия начин.

LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Тази компактна и лесна за употреба видеокамера с Wi-Fi и NFC записва видео с отлично качество благодарение на мощните технологии, които автоматично гарантират, че вашите записи ще изглеждат по най-добрия начин. Перфектна за споделяне на семейни моменти.

LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Възползвайте се от разширените възможности за запис на зашеметяващо видео благодарение на гъвкавия обектив с 57x увеличение, широкоъгълната приставка и мощните технологии, които гарантират, че вашите записи ще изглеждат по най-добрия начин. WI-FI и NFC гарантират лесно споделяне.

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Проектирана да удовлетвори творческата страст на видеоентусиастите, LEGRIA HF G25 разполага с широкоъгълен обектив, гъвкави контроли за ръчно управление и изключително аудио за запис на забележително HD видео.

LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40

Насладете се на превъзходно качество на изображенията и контрол от професионално нивото с LEGRIA HF G40. Гъвкава и лесна използване видеокамера с превъзходна оптика, HD CMOS PRO сензор и режим "Широк динамичен диапазон" в компактен корпус с джобен размер.