HF S100

LEGRIA HF S100 записва Full HD видео на SDHC карти с памет – идеално за споделяне. Редица разширени функции се комбинират с 8,0 MP CMOS сензор и процесор DIGIC DV III, за да се осигури върхово качество на образа.

Ползи

  • 8,0 MP HD система за камери на Canon
  • Запис върху SDHC карта с памет
  • Мигновен автофокус и оптичен стабилизатор на изображението със супер обхват (OIS)
  • Опции за ръчно управление
  • Заснемане на кратко видео, разпознаване на лица, Pre REC (предварителен старт на запис)
  • x.v.Colour и 25p
  • 8 MP снимки
  • По-добър звук
  • Допълнителен мини порт за аксесоари
  • Софтуер за редактиране

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon HF S100

HD система за камери на Canon


Осигуряват се HD изображения с отлично качество чрез HD система за камери на Canon с висока разделителна способност: 8,0 MP Full HD CMOS сензор, HD видео обектив на Canon (диаметър на филтъра 58 мм) и процесор DIGIC DV III.

Запис върху карти с памет


Записвайте направо на SDHC карти с памет с голям капацитет – една 32-GB карта може да събере над 12 часа HD филми при най-ефективната настройка. За да постигнете максимално качество, снимайте при 24 Mbps. Картите вършат отлична работа за споделяне.

Важни функции за снимане


Уникалната система на Canon за мигновен автофокус постига невероятно точно фокусиране при голяма скорост. Оптичният стабилизатор на изображения със супер обхват компенсира всички видове трепвания на камерата и запазва неподвижността на заснетите кадри.

Разширено управление


Персонализиран клавиш ви дава възможност да задействате една от петте променливи, която може да се зададе на бутона за управление, включително фокус, експонация или звуково ниво Други разширени функции за управление са граници на AGC (автоматично управление на време на задействане) – тази функция обикновено присъства само в професионалните видеокамери и служи за увеличаване или ограничаване на времето на задействане при снимане при ниска осветеност. Други функции са "Шарки зебра", "Избор на цвят" и изход "Цветни ивици и тестови тонове".

Лесно създаване на отлични видеоклипове


Заснемането на кратко видео ограничава всеки филм до 4 секунди – така филмите са идеални, за да ги сложите после заедно в един списък за изпълнение. Възпроизведете монтирания видеоклип със саундтрак по свой избор. Технологията "Разпознаване на лица" автоматично оптимизира настройките за идеални снимки на хора, като разпознава до 35 лица в един кадър. Pre REC (предварителен старт на запис) заснема три секунди, преди да натиснете бутона за запис, така че никога няма да изпуснете важен кадър.

Изберете вашия цвят


DIGIC DV III поддържа x.v.Color – за по-дълбоки и богати нюанси, когато филмите се възпроизвеждат на съвместими HD телевизори. 25p режим на кино придава традиционното излъчване на филм и осигурява по-добро заснемане при ниска осветеност.

Заснемане на снимки


Специализиран режим за снимки позволява на потребителите да заснемат до 8 MP снимки с висока разделителна способност. В режим на двойно заснемане можете да направите 6 MP снимки по време на видео запис. Фотосерията извлича 25 снимки от едносекунден запис.

По-добър звук


Запишете и следете звук с отлично качество, като използвате вход за микрофон и гнездо за слушалки. Ръчното управление на нивото на звука предлага още повече опции.

Система, която може да се допълни


Към допълнителния мини порт за аксесоари можете да добавите редица опционални периферни устройства, включително насочен микрофон и видео осветление.

Софтуер


Предоставя се лесният за използване софтуер PIXELA™ за редактиране и споделяне на филми. Със записващото устройство за DVD дискове DW-100 на Canon (продава се отделно) запишете DVD дискове с едно докосване на бутон.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon HF S100, неговите функции и какво може да прави.