HF S10

LEGRIA HF S10 е HD видеокамера, която съчетава изображения с професионално качество с предимствата на двойната флаш памет. Разширени функции за управление ви дават възможност да заснемете невероятно ясни и детайлни HD изображения.

Ползи

  • 8,0 MP HD система за камери на Canon
  • Двойна флаш памет 32 GB
  • Мигновен автофокус и оптичен стабилизатор на изображението със супер обхват (OIS)
  • Опции за ръчно управление
  • Заснемане на кратко видео, разпознаване на лица, Pre REC (предварителен старт на запис)
  • x.v.Colour и 25p
  • 8 MP снимки
  • По-добър звук
  • Допълнителен мини порт за аксесоари
  • Софтуер за редактиране

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon HF S10

HD система за камери на Canon


Заснемете смайващи изображения чрез HD система за камери на Canon: LEGRIA HF S10 използва уникална комбинация от 8,0 MP Full HD CMOS сензор, HD видео обектив на Canon с 10x оптично увеличение (диаметър на филтъра 58 мм) и процесор DIGIC DV III.

Двойна флаш памет


Двойната флаш памет от 32 GB съчетава голям вграден капацитет, който е достатъчен за над 12 часа HD филми. Има и допълнителна възможност за записване на преносими SDHC карти с памет.

Интелигентно заснемане


Уникалната система на Canon за мигновен автофокус постига много точно фокусиране при голяма скорост. Оптичният стабилизатор на изображения със супер обхват компенсира всички видове трепвания на камерата – от бавни до бързи движения

Ръчно управление с възможност за творчество


Персонализиран клавиш ви дава възможност да задействате една от петте променливи, която може да се зададе на бутона за управление, включително фокус, експонация или звуково ниво Други разширени функции за управление са граници на AGC (автоматично управление на време на задействане) – тази функция обикновено присъства само в професионалните видеокамери и служи за увеличаване или ограничаване на времето на задействане при снимане при ниска осветеност. Други функции са "Шарки зебра", "Избор на цвят" и изход "Цветни ивици и тестови тонове".

Лесно създаване на отлични видеоклипове


Заснемане на кратко видео заснема кратки 4-секундни клипове, които са идеални, за да ги сложите после заедно в един списък за изпълнение. Можете да възпроизведете монтирания видеоклип със саундтрак по свой избор. Технологията "Разпознаване на лица" автоматично оптимизира настройките за идеални снимки на хора, като разпознава до 35 лица в един кадър. Pre REC (предварителен старт на запис) заснема три секунди, преди да натиснете бутона за запис, така че никога няма да изпуснете важен кадър.

Опции за цветове


DIGIC DV III поддържа x.v.Color – за по-дълбоки и богати нюанси, когато филмите се възпроизвеждат на съвместими HD телевизори. 25p режим на кино придава традиционното излъчване на филм и осигурява по-добро качество на заснемане при ниска осветеност.

Заснемане на снимки


Специализиран режим за снимки позволява на потребителите да заснемат до 8 MP снимки с висока разделителна способност. В режим на двойно заснемане можете да направите 6 MP снимки по време на видео запис. Фотосерията извлича 25 снимки от едносекунден запис.

Отлични аудио функции


Вход за свързване на микрофон и гнездо за слушалки ви дават възможност да записвате и следите звук с отлично качество. Ръчното управление на нивото на звука предлага още повече опции.

Гъвкави опции


Чрез допълнителния мини порт за аксесоари можете да добавите редица опционални периферни устройства, като микрофон или видео осветление.

Софтуер


За просто редактиране и споделяне се предоставя софтуерът PIXELA™. Лесно можете да запишете DVD дискове с едно докосване на бутон чрез записващо устройство за DVD дискове DW-100 на Canon (може да се закупи отделно).

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon HF S10, неговите функции и какво може да прави.