Canon LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Забавна и лесна за употреба, с интуитивен сензорен контрол, тази лека и компактна видеокамера е перфектна за семейни записи благодарение на мощните технологии, които автоматично гарантират, че винаги всичко изглежда по най-добрия начин.

Canon LEGRIA HF R706

Ползи

  • Лесно записвайте и споделяйте ценни моменти
  • Мощна технология за видео с превъзходно качество
  • Лесно уловете креативни кадри
  • Невероятен звук според вида на сцената

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LEGRIA HF R706

Записвайте и споделяйте без усилия


Наслаждавайте се на лесно и удобно снимане благодарение на леката и компактна конструкция и на лесното и интуитивно управление с голям и ярък 7,5cm капацитивен сензорен екран. Записвайте видео в карта FlashAir за лесна безжична връзка и споделяне със своя смартфон или таблет.

Превъзходно качество


Множество мощни технологии гарантират Full HD видео със зашеметяващо качество без значение какво снимате. Те включват обектив с голямо 57x усъвършенствано увеличаване за улавяне на отдалечени детайли, функция "Автоматична помощ при кадриране", за да задържате своя обект в кадър, както и режим "Интелигентен IS" за автоматично компенсиране на заклащането на видеокамерата и предотвратяване на размазване.

Креативни кадри


Постигнете драматично въздействие чрез запис с висока и ниска кадрова честота, добавете забавни ефекти към видеозаписите чрез функцията "Декорация с докосване" или създайте атмосфера чрез филтри за киноизглед. Уловете важни моменти от живота на своите деца с усъвършенствания режим "Бебе", който автоматично сортира записите на до три деца в албуми.


Невероятен звук


Направете записите си да звучат толкова добре, колкото изглеждат, чрез функцията "Избор на аудио сцена", която избира от 5 режима за сцена и автоматично оптимизира звуковите настройки според сцената, която снимате.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LEGRIA HF R706, неговите функции и какво може да прави.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Оптичен интелигентен IS

Slow Fast

Запис с ниска и висока кадрова честота

Keep track of your subject at full zoom

Следете обекта си при пълно увеличение

baby mode

Уловете безценните мигове

  • Canon LEGRIA HF R706 
  • Компактен захранващ адаптер CA-110E
  • Батерия BP-727
  • USB кабел
  • Mini-HDMI кабел