Canon LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Уловете всеки детайл от разстояние. Уловете всички в един кадър. Тази компактна видеокамера дава забавление и свобода на цялото семейство. Уловете всеки миг с Full HD качество и споделяйте лесно чрез вградените Wi-Fi и NFC.

/Images/LEGRIA%20HF%20R68%20Extra_tcm135-1219362.jpg

Ползи

 • Лесно споделяне с цялото семейство чрез Wi-Fi и NFC
 • Стабилни видеозаписи без размазване благодарение на технологията "Оптичен интелигентен IS"
 • Уловете вълшебните моменти от живота си със страхотни детайли
 • Уловете по-широка сцена благодарение на приставката за широк ъгъл
 • Забавлявайте се със записа с ниска и висока кадрова честота

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LEGRIA HF R68

Животът е споделяне


Прехвърляйте видеозаписи към своето смарт устройство и ги публикувайте в социалните мрежи чрез вградената Wi-Fi връзка. Видеокамерата поддържа също и NFC, така че можете да доближавате до нея смарт устройства и лесно да споделяте записи с тях. Наред с това, NFC ви позволява лесно свързване с Canon Connect Station – за да съхранявате записи, които да гледате на спокойствие със семейството и приятелите си на своя телевизор.

Ясни резултати при всякакви ситуацииС технологията "Оптичен интелигентен IS" на Canon не се притеснявате от заклащането на видеокамерата. Тя се адаптира към сцената, която заснемате, и избира автоматично оптималния режим на стабилизатора на образа вместо вас. Дори когато се движите, видеото е стабилно, благодарение на режима "Динамичен IS" по 5 оси.

Всеки момент в детайлиНаслаждавайте се на заснемането на изумително видео с HD видеообектива на Canon. Той предлага гъвкаво 57x усъвършенствано увеличаване, което ви помага да уловите всеки детайл дори на много отдалечени обекти. Отлично качеството на изображенията – дори когато снимате при слаба светлина – благодарение на сензора 3,28 MP Full HD CMOS и процесора DIGIC DV4. Защитете спомените си от изтриване по невнимание чрез удобната функция "Защита на файлове".

Още повече свобода благодарение на приставката за широк ъгълСнимането в ограничени пространства обикновено означава, че е трудно да се хванат всички в кадъра. HF R68 предлага иновативна приставка за широк ъгъл, която може бързо да се монтира към предната част на обектива. Така фокусното разстояние се намалява до 26,9 mm* и се увеличава зрителният ъгъл, с който можете да записвате.

* С вкл. усъвършенствано увеличаване

Забавление за цялото семействоЕкспериментирайте със запис с ниска и висока кадрова честота. Високата кадрова честота намалява скоростта с 1/2x – идеално, за да анализирате замаха си при игра на голф, а ниската кадрова честота ускорява всичко до 1200x. Функцията работи чрез запис през предварително зададени интервали, така че можете да я използвате, за да създавате впечатляващи ускорени видеозаписи. Добавяйте забавни ефекти към своето видео чрез функцията "Декорация с докосване" или създавайте атмосфера с филтрите за киноизглед.

Не губете обектаКакво се случва, ако изгубите обекта, който снимате от разстояние? Просто задръжте натиснат бутона за търсене и режимът "Помощ при кадриране" ще ви помогне бързо да откриете обектите си, като увеличи зрителния ъгъл на обектива. Когато освободите бутона за търсене, видеокамерата отново приближава обектите и продължава записа.

Не пропускайте първите моментиУловете първите стъпки и думи на до три деца с усъвършенствания режим "Бебе". Запаметете датата на раждане на всяко дете във видеокамерата и добавяйте цветни етикети и анимации, за да запишете височината и теглото. Всички кадри се запаметяват автоматично в съответния албум на бебето.

Видеозаписи с идеален звукБлагодарение на функцията "Избор на аудио сцена" е лесно да направите звука толкова добър, колкото и образа. Просто изберете един от 5-те различни режима, който е най-подходящ за сцената, която снимате.

Гъвкав записМожете да записвате в различни формати (AVCHD + MP4) и да съхранявате видеозаписите едновременно във вградената памет и в SD карта. Това означава, че можете да записвате висококачествено видео – за лично ползване – и версия с малко по-ниска резолюция – за споделяне в социалните мрежи и по-бързо прехвърляне към смарт устройства.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LEGRIA HF R68, неговите функции и какво може да прави.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Споделяйте видео безжично

Simplify sharing

Лесно споделяне

Steady shots in every situation

Стабилни снимки при всяка ситуация

Steady shooting on the move

Стабилен образ при запис в движение

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS сензор

57x Advanced Zoom

57x усъвършенствано увеличаване

Keep track of your subject at full zoom

Следете обекта си при пълно увеличение

DIGICDV4

Мощна обработка с DIGIC

Slow Fast

Запис с ниска и висока кадрова честота

AVCHD

AVCHD запис с 28 Mbps

MP435MBPS

35 Mbps MP4 запис

baby mode

Уловете безценните мигове

Perfect audio to match the scene

Перфектен звук според сцената

vivid clear view

7,5 cm капацитивен сензорен дисплей

Add a cinematic feel to movies

Добавете ефект за кинофилм към видеото

Add fun effects to movies

Добавете забавни ефекти към видеото

advanced quick start

Отворете LCD дисплея за бърз старт

8GB built-in memory + SDXC slot

8 GB вградена памет + SDXC слот

Connect Station Optimised

Оптимизирана станция за свързване

legria hf r68 kit
 • Canon LEGRIA HF R68
 • Широкоъгълна приставка WA-H43
 • Компактен захранващ адаптер CA-110
 • Батерия BP-718
 • High-speed HDMI кабел
 • HTC-100/S
 • USB кабел IFC-300PCU/S