LEGRIA HD видеокамери за видео ентусиасти

Проектирана да удовлетвори творческата страст на видео ентусиастите, гамата видеокамери LEGRIA HF G включва оптика с висококачествени характеристики, HD CMOS PRO сензор и интелигентен оптичен стабилизатор на образа, обединени в компактен корпус – за изключително качество на изображението и гъвкавост. Богатият набор от ръчни контроли я правят идеалния избор за ентусиасти, които искат да съчетаят своята креативност с видео с професионално качество.

LEGRIA HF G series

Гама LEGRIA HF G40 240px

LEGRIA HF G40

  • 20x увеличение, обектив с 26,8 mm широк ъгъл, кръгла диафрагма с 8 елемента
  • Управлявайте настройките дистанционно и споделяйте чрез Wi-Fi
  • Пълен ръчен контрол
  • 8,8 cm OLED сензорен дисплей
  • Режими "Широк динамичен диапазон" и "Приоритет на светлите тонове"

HD CMOS PRO сензор

Изключителна производителност в условия на ниска осветеност, зашеметяващи резултати

Сензорът HD CMOS PRO осигурява изключително качество на изображението, дори в условия на ниска осветеност, както и широк динамичен диапазон и реалистично пресъздаване на цветовете. Използвайки технологиите от професионалните видеокамери на Canon, светлочувствителната зона на пикселите на CMOS сензора е значително по-голяма от тази на конвенционалните CMOS сензори – това увеличава чувствителността при слаба светлина. Сензорът предоставя широк динамичен диапазон. Така се записват фините детайли както в условия на висока, така и на ниска осветеност.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Интелигентен оптичен стабилизатор на образа

Ясно и детайлно видео всеки път

Стабилизаторът на образа намалява размазването, когато записвате видео без статив или в движение. Режимите "Динамичен IS" и "Усилен IS" компенсират заклащането на видеокамерата, като гарантират гладък запис на видео без трептене във всякакви условия – дори когато ходите, докато записвате.

Системата "Интелигентен IS" също автоматично разпознава сцената и избира правилните настройки на оптичния стабилизатор на образа измежду 4 режима, за да компенсира заклащането на видеокамерата и да предотврати размазването, така че да се концентрирате върху записването.

Пълно ръчно управление

Пълна творческа свобода

Следвайте своята страст към записването на видео и стимулирайте своята креативност с усъвършенстваните функции и ръчните контроли.

Пръстенът за ръчно управление на обектива позволява интуитивен контрол на фокуса или вариото*, като можете да изберете собствени настройки за експонация, отвор на диафрагмата, скорост на затвора и усилване с помощта на сензорния LCD дисплей и персонализируемия контролен селектор - това позволява да разгърнете своята креативност.

Full Manual Control

* Само LEGRIA HF G40.