Архивирани продукти

Предходни модели от тази гама продукти.


HF S10

HF S10

LEGRIA HF S10 е HD видеокамера, която съчетава изображения с професионално качество с предимствата на двойната флаш памет. Разширени функции за управление ви дават възможност да заснемете невероятно ясни и детайлни HD изображения.


HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 записва Full HD видео на SDHC карти с памет – идеално за споделяне. Редица разширени функции се комбинират с 8,0 MP CMOS сензор и процесор DIGIC DV III, за да се осигури върхово качество на образа.


HF S11

HF S11

Поемете контрола с LEGRIA HF S11: HD видеокамера на професионално ниво, която осигурява изключително детайлна картина, усъвършенстван контрол върху настройките, и висок капацитет на съхранение на видео, записвано в продължение на цял ден.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Проектирана да удовлетвори творческата страст на видеоентусиастите, LEGRIA HF G25 разполага с широкоъгълен обектив, гъвкави контроли за ръчно управление и изключително аудио за запис на забележително HD видео.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Флагманът LEGRIA HF G30 – видеокамера от най-висок клас, включва оптика, сензор и стабилизатор на образа с висококачествени характеристики, както и Wi-Fi свързаност, вградени в компактно тяло - идеално решение за ентусиасти, които искат да съчетаят своята креативност с видео с професионално качество.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

Уникалните HD технологии на Canon намиращи се в компактен, стилен дизайн - резултатът е LEGRIA HF M306, видеокамера с качество на изображението, което е уникално, но е достатъчно малка, за да бъде носена навсякъде.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Уловете всеки миг с Full HD качество. Снимайте и следете отдалечени детайли с мощното 57x усъвършенствано увеличение и споделяйте безжично със смартфони и таблети чрез карти FlashAir.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Запечатайте всеки миг с Full HD качество с тази компактна видеокамера. Снимайте и следете отдалечени детайли с мощно 57x усъвършенствано увеличение и споделяйте лесно с близките си чрез вградените Wi-Fi и NFC.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Уловете всеки детайл от разстояние. Уловете всички в един кадър. Тази компактна видеокамера дава забавление и свобода на цялото семейство. Уловете всеки миг с Full HD качество и споделяйте лесно чрез вградените Wi-Fi и NFC.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Забавна и лесна за употреба, с интуитивен сензорен контрол, тази лека и компактна видеокамера е перфектна за семейни записи благодарение на мощните технологии, които автоматично гарантират, че винаги всичко изглежда по най-добрия начин.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Тази компактна и лесна за употреба видеокамера с Wi-Fi и NFC записва видео с отлично качество благодарение на мощните технологии, които автоматично гарантират, че вашите записи ще изглеждат по най-добрия начин. Перфектна за споделяне на семейни моменти.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Възползвайте се от разширените възможности за запис на зашеметяващо видео благодарение на гъвкавия обектив с 57x увеличение, широкоъгълната приставка и мощните технологии, които гарантират, че вашите записи ще изглеждат по най-добрия начин. WI-FI и NFC гарантират лесно споделяне.

spacer
					image

Архив на продукти

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Връщане към:
Текуща гама