Canon X MARK I PRINT

X MARK I PRINT

Произведен с рециклирани материали на Canon, този уникален бизнес калкулатор с лента, побиращ се в дланта, комбинира стилна простота с отговорност за природата, като комбинира максимален стил и минимум отпадъци.

Ползи

  • Изчистен стил
  • Долната част/капакът на батерията са изработени от рециклирани материали от продукти на Canon
  • Двойно захранване: батерия и електричество (допълнителен адаптер)
  • Бърз, 2-цветен печат
  • Функции Данъци, бизнес и Евро
  • Голям LCD дисплей с подсветка
  • Енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon X MARK I PRINT

Рециклиране с цел запазване на ресурсите


Този компактен преносим 12-разреден печатащ калкулатор предлага най-интелигентния начин за увеличаване ефективността на изчисленията, като същевременно опазва природните ресурси. За производството на долната част на корпуса и капака на батерията на калкулатора е използван рециклиран материал от продукти на Canon. Това намалява отпадъците, правейки калкулатора X MARK I PRINT избор на ръководители, професионалисти и хора, отговорни към околната среда.

Подобряване на енергийната ефективност


X MARK I PRINT е с двоен източник на захранване. Той използва заменими батерии (AA x 4) като има и индикатор за изтощена батерия, така че те да бъдат използвани изцяло преди да бъдат сменени. Като алтернатива е наличен и опционален адаптер (AD-11 III) отговарящ на EuP*, така че калкулаторът може да работи и със стандартно електрическо захранване. В допълнение, функцията за "автоматично изключване на захранването" изключва подсветката на дисплея след 30 секунди. Тя също така изключва захранването на машината след 7 минути, през които тя не е докосване или използвана, като добавя допълнително пестене на енергия.

Удобни бизнес функции


Функциите за данъци, бизнес пресмятания и конвертиране на валути в Евро правят този портативен калкулатор с лента незаменим в работата в къщи, в офиса или на път. Определете данъчните ставки с натискане на бутон, бързо конвертирайте валути и автоматично изчислявайте маржа на печалбата, като използвате индивидуалните бутони за марж цена-продажба. Това е най-лесният начин за опростяване на сложни изчисления и спестяване на време.

Бърз, 2-цветен печат


Този калкулатор с мастилена ролка печата бързо при скорост от of 2,3 реда за секунда. 2-цветният печат осигурява точни и безпогрешни резултати, като положителните числа се отпечатват в черно, а отрицателните изпъкват ясно в червено.

Голям, ярък дисплей с подсветка и удобни бутони


Големият LCD дисплей с подсветка, разположен под ъгъл предлага висок контраст за лесно разчитане на символите, дори и при постоянна употреба. А големите бутони с "усещане за компютърна клавиатура", с удобна горна част позволяват бързо и лесно въвеждане на цифрите.

Блестящо бяло или брилянтно черно


Изберете цвета на вашият X MARK I PRINT калкулатор според вкуса си. Интелигентната, лъскава повърхност се предлага в блестящо бяло или брилянтно черно. Който и цвят да изберете, вие се възползвате от най-доброто от гледна точка на стил и ефективност на изчисленията, комбинирано с отговорност към природата.

  • * Директива на Европейският съюз, задаваща отговорни изисквания за екологичен дизайн за продукти, използващи енергия.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon X MARK I PRINT, неговите функции и какво може да прави.