Canon MP120-MG

MP120-MG

Този 12-разреден калкулатор с двуцветен дисплей и двуцветен печат комбинира екологична изработка с професионална работа. Бизнес функциите и функциите за данъци и преобразуване на валута повишават ефективността.

Ползи

  • Частично произведен от рециклирани продукти Canon
  • Двуцветен печат, 2,7 реда в секунда
  • Голям двуцветен зелен дисплей
  • Бизнес функции и функции за изчисляване на данъци и конвертиране на валута
  • Функция "Часовник и календар"
  • AC захранване

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon MP120-MG

Безвредна за околната среда конструкция


Печатащият калкулатор MP120-MG е частично произведен от рециклирани продукти Canon и насърчава екологичното използване на ограничените природни ресурси.

Голям двуцветен осветен дисплей


Големият LCD осветен дисплей предлага висок контраст и осветяване без отблясъци за лесно разчитане на цифрите от пръв поглед. Големи и ясни знаци в зелено на черен фон осигуряват удобство дори при непрекъсната употреба. Отрицателните числа и грешките се изписват ясно в червено.

Продуктивен двуцветен печат


Печатът с двуцветна мастилена ролка осигурява ясно открояване на положителните числа в черно, а на отрицателните в червено. Висока скорост на печат – 2,7 реда в секунда. Широката клавиатура, която създава усещане за компютърна клавиатура, с големи и здрави цветни бутони позволява лесно и практически безгрешно въвеждане на цифри.

Професионални бизнес изчисления


Опростете сложните изчисления и спестете време. Изчислете автоматично печалбите си, използвайки отделните бутони Cost-Sell-Margin (себестойност-продажна цена-печалба), без за целта да е необходима сложна формула. Изчислявайте данъчни ставки с едно натискане на бутон благодарение на двата удобни бутона за изчисляване на данък. Наред с това, конвертирайте бързо и лесно местната парична единица във валута по ваш избор или обратно чрез бутоните за конвертиране на валута.

Пълен набор от функции


Не изпускайте нищо с практичната функция "Часовник и календар" за дисплея и разпечатките. Отделни плъзгащи се превключватели за десетичен знак, закръгляване, обща сума и брояч на елементи добавят функционалност и лесна работа. Други предимства са бутоните "Shift", "Non-add" и "Рercentage add-on/discount".

AC захранване


Калкулаторът MP120-MG се свързва към стандартно AC захранване. Произведен от рециклирани материали, той отговаря на най-високите изисквания за качество и гарантира надеждна и дълготрайна употреба.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon MP120-MG, неговите функции и какво може да прави.