Canon X MARK II

X MARK II

Този супертънък, захранван от слънчева енергия 12-цифров бизнес калкулатор, предлага практична функционалност, тънък алуминиев корпус и грижа за околната среда. Удобен бизнес инструмент, който съчетава стил и екологичност.

Ползи

  • Стилен, тънък и издръжлив дизайн
  • Частично произведен от рециклирани материали на Canon
  • Слънчево захранване - без батерия
  • 12-разреден настолен калкулатор
  • Удобни бизнес функции (себестойност-продажна цена-печалба)
  • Функция Key Rollover за бързо въвеждане

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon X MARK II

Усъвършенствана, издръжлива конструкция


Лъскав и стилен, калкулаторът X MARK II притежава елегантна матирана повърхност - налична в бяло или черно - с елегантна алуминиева задна част. Тънкият и заоблен корпус е компактен, както и издръжлив и надежден, с лазерно гравирани бутони. Всичко това допринася за стил, надеждност и отговорност към околната среда.

Повишена ефективност и съхраняване на ресурсите


Този елегантен, 12-разреден настолен миникалкулатор установява нови стандарти - в стила, ефективността и отговорността към околната среда. Той разполага с голям и ясен LCD дисплей, а някои части на калкулатора са изработени от рециклирани материали на Canon. . Това увеличава ефективността на ресурсите и намалява отпадъците - правейки калкулатора X MARK II избор на ръководители, професионалисти и хора, отговорни към околната среда.

100% захранване със слънчева енергия - без батерия, без отпадъци


Милиони калкулатори се изхвърлят всяка година, много от тях с изтощени батерии, които не могат да бъдат сменени. X MARK II се захранва изцяло от слънчева енергия, използвайки естествен източник на възобновяема енергия. Той не разполага с батерия и затова не създава вредни отпадъци.

Удобни бизнес функции


Изчислете автоматично печалбите си, използвайки отделните бутони Cost-Sell-Margin (себестойност-продажна цена-печалба), без за целта да е необходима сложна формула. Това е най-лесният начин за опростяване на сложни изчисления и спестяване на време. Други функции включват памет за Grand Total (Общ сбор), както и бутони "Shift", "Процент", "Смяна на знака" и "Квадратен корен". Функцията Key Rollover за разпознаване на едновременно натискане на бутони позволява бързо въвеждане на цифри без блокиране на бутони.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon X MARK II, неговите функции и какво може да прави.

12 - digits

12 - digits

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Някои елементи са направени от рециклирани продукти на Canon