Canon WS-1610T

WS-1610T

Този 16-разреден настолен калкулатор се характеризира с функции за изчисляване на данък и регулируем LCD панел. С IT-touch клавиатура, двойно захранване и професионално черно покритие.

Ползи

  • Изчисляване на данък плюс широк набор от функции
  • Регулируем LCD панел
  • Клавиатура IT-touch
  • Двойно захранване: със слънчеви и обикновени батерии
  • Компактен и лек с приятен и професионален външен вид

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon WS-1610T

Богат набор от функции за изчисляване на данъци


16-разредният калкулатор WS-1610T предлага широк набор от функции. Три клавиша за изчисляване на данък обработват данъчните ставки с едно натискане. Чрез плъзгач лесно се извършва избор на десетичен разделител и закръгляване. Паметта за обща сума автоматично събира общите суми. Сред другите удобни клавиши са: надценка, смяна на знака, обратно и всички обикновени функции, които бихте очаквали да има един калкулатор на Canon.

Регулируем LCD панелГолемият и ярък регулируем LCD дисплей намалява отблясъците и отражението. Просто наклонете панела за оптимална четливост и удобство при всякакви светлинни условия. Цифрите продължават да се разчитат лесно дори и след продължителна употреба.

Удобна "IT-touch" клавиатураШироката "IT-touch" клавиатура на Canon гарантира лека и ефективна работа. Концепцията е базирана на дизайна на компютърната клавиатура за осигуряване на сигурно и точно въвеждане. Функция "Смяна на функцията на бутона" позволява бързо въвеждане без блокиране на клавишите. Големите, кодирани с цветове клавиши са подсилени, за да издържат при активно използване.

Два практични източника на захранванеДвата източника на захранване (слънчеви и обикновени батерии) осигуряват надеждна употреба навсякъде, независимо от светлинните условия.

Приятен и професионален стилТози компактен и лек черен калкулатор има приятен и професионален външен вид. Проектиран, за да пасне добре на бюрото или рафта ви.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon WS-1610T, неговите функции и какво може да прави.