Canon WS-1210T

WS-1210T

12-разредният настолен калкулатор предлага удобни функции за изчисляване на данъци и регулируем LCD екран. С клавиатура IT-touch, двойно захранване и професионално черно покритие.

Ползи

  • Изчисляване на данъци плюс широк набор от функции
  • Регулируем LCD екран
  • Клавиатура IT-touch
  • Двойно захранване: със слънчеви и обикновени батерии
  • Компактен и лек с приятен и професионален външен вид

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon WS-1210T

Удобни функции за изчисляване на данъци12-разредният калкулатор WS-1210T предлага широк набор от функции. Три клавиша за изчисляване на данък обработват данъчните ставки с едно докосване. Чрез плъзгач лесно се извършва избор на десетичен разделител и закръгляване. Паметта за обща сума автоматично събира общите суми. Други удобни клавиши са: надценка, смяна на знака, обръщане и всички обикновени функции, които бихте очаквали да има един калкулатор на Canon.

Регулируем LCD екранГолемият и ясен регулируем LCD екран намалява отблясъците и отражението. Просто наклонете панела за оптимална четливост и удобство при всякакви светлинни условия. Цифрите продължават да се разчитат лесно дори и след продължителна употреба.

Удобна клавиатура "IT-touch"Широката клавиатура на Canon "IT-touch" гарантира лека и ефективна работа. Концепцията е базирана на дизайна на компютърната клавиатура за постигане на сигурно и точно въвеждане. Функция за смяна на регистъра позволява бързо въвеждане без блокиране на клавишите. Големите, кодирани с цветове, клавиши са подсилени да издържат при активно използване.

Два практични източника на захранванеДвойният източник на захранване (със слънчеви и обикновени батерии) осигурява надежда употреба навсякъде, независимо от осветеността на обстановката.

Приятен и професионален стилТози компактен и лек черен калкулатор има приятен и професионален външен вид. Проектиран, за да прилегне добре на бюрото или рафта ви.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon WS-1210T, неговите функции и какво може да прави.