Canon TS-1200TCG

TS-1200TCG

Този голям настолен калкулатор има широк накланящ се 12-разреден LCD дисплей, което изключително улеснява четенето на цифрите при всякакви условия на осветеност. Удобните функции за данъци и конвертиране на валута повишават гъвкавостта.

Ползи

  • 12-разреден калкулатор
  • Голям накланящ се LCD дисплей
  • Функция Key Rollover за бързо въвеждане
  • Функции за изчисляване на данъци и конвертиране на валута
  • Горната и долната част на корпуса са частично произведени от рециклирани материали от продукти Canon
  • Двойно захранване: слънчева батерия и стандартна сменяема батерия
  • Автоматично изключване на захранването

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon TS-1200TCG

Безвредна за околната среда конструкция


TS-1200TCG е 12-разреден настолен калкулатор, който е частично произведен от рециклирани материали от продукти Canon, насърчавайки екологичното използване на ограничените природни ресурси.

Голям четлив LCD дисплей


Цифрите остават четливи дори и след продължително използване благодарение на големия LCD дисплей с регулиране на наклона. Ергономичната конструкция, наред с голямата клавиатура и издръжливи бутони, гарантират работа без усилие. Наред с това, функцията Key Rollover за разпознаване на едновременно натискане на бутони позволява бързо въвеждане на цифри без блокиране на бутони.

Опростяване на сложните изчисления


Опростете сложните изчисления и спестете време. Можете да изчислите данъчните ставки с едно натискане на бутон благодарение на двата удобни бутона за данъци. Преобразуването на валута е също толкова лесно. Преобразувайте бързо и лесно местната парична единица във валута по ваш избор или обратно.

Гъвкави функции


Можете да проверявате незабавно статуса на калкулатора с помощта на бутона "Знак за изчислителни команди". Други функции включват превключватели за лесен избор на десетичния разделител и закръгляване - както и бутон "Промяна на знака", "Shift" и "Процент".

Енергийна ефективност


Независимо от околната светлина този калкулатор с двойно захранване - слънчева батерия и стандартна батерия - никога няма да ви изостави. Функцията за автоматично изключване на захранването изключва калкулатора, когато не се използва, за да пести енергия. Този калкулатор има и сменяема батерия за осигуряване на по-дълъг живот – за разлика от калкулаторите за еднократна употреба, които трябва да се изхвърлят след изтощаване на батерията.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon TS-1200TCG, неговите функции и какво може да прави.