Canon LS-80TEG

LS-80TEG

Този 8-цифрен настолен мини-калкулатор е изработен от рециклирани материали на Canon, за да помогне за опазването на природните ресурси. Той е оборудван с голям LCD дисплей и функции за бизнес и данъчни изчисления.

Ползи

  • Горната/долната част на корпуса и капакът на батерията са изработени от рециклирани материали от копирни машини на Canon
  • Два източника на захранване: слънчева батерия и стандартна сменяема батерия
  • Функции Данък и Евро
  • Голям LCD дисплей
  • Интелигентен дизайн, стилни цветове
  • Автоматично изключване за пестене на енергия

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LS-80TEG

Опазване на природните ресурси


LS-80TEG е 8-цифрен настолен мини-калкулатор, създаден с грижа към околната среда и опазването на природните ресурси. С цел пестене на естествените ресурси и намаляване на отпадъците, горната и долната част на корпуса, както и капакът на батерията, са изработени от 100% рециклирани материали от копирни машини на Canon. Той е перфектното решение за отговорните потребители и организации, които водят политика на екологично производство и работа. Този калкулатор ще удовлетвори нуждите на големите корпорации, функциониращи съгласно IS0 14001 стандарта за екологично производство и работа.

Енергийна ефективност и по-дълъг живот на продукта


Енергийна ефективност с два източника на захранване. Калкулаторът използва сменяеми батерии за да предложи дълъг живот, за разлика от някои калкулатори за еднократна употреба, които трябва да се изхвърлят, след като зарядът на батерията се изразходи. Калкулаторът се захранва също и от слънчева енергия за максимално пестене на енергия. Функцията за автоматично изключване на захранването изключва калкулатора след 7 min на бездействие, като по този начин пести още повече енергия.

Практични функции Данък и Евро


Удобните функции за изчисляване на данък и конвертиране в евро превръщат този настолен мини-калкулатор в идеален бизнес партньор у дома и в офиса. Изчислете данъчните ставки само с едно натискане на бутон и конвертирайте валута бързо и лесно. LS-80TEG притежава всички стандартните функции, които очаквате от калкулатор на Canon, за да ви осигурури ефективност.

Голям LCD дисплей


Въпреки компактния си размер, този настолен мини-калкулатор има голям LCD дисплей, който осигурява ясни и четливи символи и цифри. Калкулаторът има широка клавиатура и големи удобни бутони за бързо и лесно въвеждане на цифри.

Интелигентен дизайн, стилни цветове


Пестящ пространство, LS-80TEG е разработен така, че да се вмести идеално върху вашето бюро и навсякъде, където ви е необходим. С изтънчен дизайн в сиво и златно, този калкулатор внася стил във вашата среда.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LS-80TEG, неговите функции и какво може да прави.