Бинокли Canon
Изключително качество, изработка и функционалност

Биноклите Canon ви доближават до обекта с превъзходно качество чрез различни нива на увеличение, устойчивост на атмосферни влияния и компактност. Всички те осигуряват изключително качество на оптиката и изработката за широка гама от приложения и включват признатия оптичен стабилизатор на образа на Canon за неутрализиране на движения и заклащания, осигуряващ изключително стабилно и удобно наблюдение.

Гамата включва водоустойчиви бинокли и бинокли за всякакви атмосферни условия от висок клас, плюс компактни и преносими модели:

Приложение на биноклите

Щракнете върху "Приложение на биноклите" по-долу, за да узнаете как конструкцията и изработката на биноклите Canon ги правят идеалните спътници за наблюдение на всякакви обекти.

Насладете се на изключително стабилен изглед

За спокойно наблюдение с лесно намиране и следене на обектите, всички бинокли са оборудвани с оптичния стабилизатор на образа (IS) на Canon за неутрализиране на заклащането при голямо увеличение, който позволява изключително стабилен образ без статив. Някои модели в гамата включват функция за стабилизиране на образа при хоризонтални движения, която компенсира заклащането дори когато следите движещи се обекти, като например летящи птици.

Бързо и прецизно коригиране на широк диапазон от заклащания и движения

Освен коригиране на заклащания на ръката, стабилизаторът на образа може да разпознава и коригира много различни видове движения, като например движението при наблюдение на обекти от превозно средство или лодка. Тази функция може да коригира дори бавните движения, причинени от дишането по време на наблюдение.

Stabilizer technology Play Video


Стабилен образ при панорамни движения

Лесно търсене и следене на движещи се и дори летящи обекти благодарение на функцията за стабилизиране на образа при панорамни движения, която компенсира заклащанията дори когато се движите успоредно на обекта. Чрез коригирането на заклащанията запазвате ясен изглед на обекта и го задържате в зрителното си поле.

Таймер Възпроизведете видео

Наблюдавайте удобно в продължение на дълги часове с по-малко напрежение за очите

Благодарение на ефективното неутрализиране на заклащанията, стабилизаторът на образа позволява удобно използване на бинокъла по-дълго време с по-малко напрежение за очите. Благодарение на стабилния образ можете много по-лесно да разпознаете своя обект – ефективно увеличавайки яснотата и прилагане на по-голямо увеличение с цел максимално доближаване до обекта.

Удобство

Приближете се до обекта с превъзходното качество на Canon

Всеки бинокъл в нашата гама включва признатата оптика и модерна технология на Canon за постигане на уникално наблюдение, независимо от необходимото увеличение. За ненадмината разделителна способност с минимални оптични изкривявания дори при слаба светлина, всички наши бинокли са оборудвани с оптичен елемент за изравняване на фокусната равнина и покритие Super Spectra, а върховите модели са оборудвани с UD елементи.

Рязкост от край до край, благодарение на оптичния елемент за изравняване на фокусната равнина

Насладете се на чисто и ясно зрително поле от край до край благодарение на оптичния елемент за изравняване на фокусната равнина на Canon, който премахва изкривяването на образа по периферията. Всеки бинокъл на Canon е оборудван с оптичен елемент за изравняване на фокусната равнина.

Вкл.
prescisiont

Прецизна оптика на Canon с ниски нива на изкривяване

Престижното оптично наследство на Canon намира израз в популярността и отличителните черти на прочутата гама EF обективи. Гамата бинокли използва много от същите технологии и експертен опит в проектирането, които правят EF обективите толкова уникални. Пример за това е първокласният бинокъл 10x42L IS WP от престижната серия L, използваща лещи, които отговарят на най-високите оптични стандарти на Canon за ясен образ в цялото зрително поле и точност на цветовете.

Покритие Super Spectra за наситени цветове

Насладете се на наситен и висококонтрастен образ с прецизен баланс на цветовете благодарение на покритието Super Spectra на лещите, което елиминира нежеланите вътрешни отражения, причиняващи ореоли и отблясъци.

HDR вкл. градски пейзаж

Намалена хроматична аберация чрез използване на UD елементи

Всички модели от висок клас – 18x50 IS AW, 15x50 IS AW и 10x42L IS WP, разполагат с 1 или 2 UD елемента за намаляване на хроматичната аберация (разлагане на светлината). Техният обектив с голям диаметър от 50 mm или 42 mm и широка изходна зеница осигуряват ярко и относително широко зрително поле дори при слаба светлина.

HDR вкл. градски пейзаж

Водоустойчиви бинокли и бинокли за всякакви атмосферни условия

Нашите водоустойчиви бинокли и бинокли за всякакви атмосферни условия са проектирани да издържат и на най-суровите външни условия със своята здрава конструкция и защита против атмосферни влияния в съответствие с японските индустриални стандарти (JIS). Гамата се простира от първокласните водоустойчиви бинокли 10x42L IS WP (JIS 7) с оптика от серията L на Canon до моделите 18x50 IS AW и 15x50 IS AW (JIS 4), съчетаващи голямо увеличение и отлична стабилност.

Waterproof_activities

Идеални за широка гама от дейности на открито

Нашите здрави водоустойчиви бинокли и бинокли за всякакви атмосферни условия са идеални за широка гама от сладководни или морски приложения като ветроходство или риболов. Наблюдавайте звездите от земята или от морето с нашите модели за всякакви атмосферни условия с най-голямо увеличение или изберете компактния бинокъл 10x42L IS WP за ненадминато наблюдение на птици. Устойчивостта на атмосферни влияния и вода ви позволяват да ги използвате уверено при всякакви метеорологични условия.

Здрави

Здрава конструкция

Трите устойчиви на атмосферни условия модела включват характерна ръкохватка за лесен захват в мокри условия и здраво гумирано покритие, което да издържи на приключенията ви. Екологично чисти компоненти без олово се използват в цялата гама, а обективът е изцяло покрит със здрава гума, която повишава устойчивостта на удари.

Отлична защита от атмосферни влияния

Нашите бинокли за всякакви метеорологични условия осигуряват защита от атмосферни влияния до JIS4 по японския индустриален стандарт (JIS), което позволява да бъдат използвани при дъжд или сняг и подлагани на течаща вода за отмиване на калта и мръсотията. На свой ред нашите напълно водоустойчиви бинокли разполагат със защита от атмосферни влияния JIS7, която им позволява да издържат на потапяне във вода до дълбочина 1 метър в продължение на 5 минути.

Weather_sealingt

Компактни, лесни за носене бинокли

Удобни и ефективни, с контроли за стабилизатора на образа и фокусирането, разположени под пръстите, нашите компактни и лесни за носене бинокли предлагат образ с висока резолюция с различни увеличения: от моделите от среден клас 12x36 IS III до изключително компактния и лек модел 8x25 IS, който се отличава с превъзходна преносимост.

Weather_sealing

Идеални за туризъм, събития и спортове

Идеалните спътници, нашите компактни и преносими бинокли са идеални за носене в малка чанта и са незаменими, когато искате да търсите и наблюдавате далечен обект. Техният компактен размер и отлични характеристики означават, че те могат да ви доближат значително и със стабилен изглед до спортни събития и концерти.

Широк диапазон от увеличения, които задоволяват вашите нужди

Гамата бинокли на Canon предлага различни увеличения между 8x и 18x, които задоволяват вашите нужди и ви доближат максимално до обекта. Увеличението се избира според разстоянието до обекта и неговите размери. Ако бинокълът предлага увеличение 10x, обектът ще бъде увеличен 10 пъти. С други думи, нещо, отдалечено на разстояние 100 метра, през бинокъла изглежда сякаш е на 10 метра. Най-общо казано, биноклите с увеличение от 10x или 12x са подходящи за наблюдение на птици и спортове. По-голямото увеличение от 15x и 18x ще ви позволи изключително близък план и наблюдение на звездите. Моля, изберете страница с тип обекти на наблюдение и ще ви представим моделите, които биха могли да представляват интерес за вас.

0%

    Ниво на увеличение