banner

ЕКЗОТИЧНО ВДЪХНОВЕНИЕ

Сватбена фотография със Санджей Джоджиа​ 28 ноември 2019г., 16:30ч., Модерен театър, София

РЕГИСТРИРАЙ СЕ


Каним те на едно уникално представяне на вдъхновяваща сватбена фотография със Санджей Джоджиа, посланик на Canon и един от най-добрите сватбени фотографи в света!

Бъди наш гост на тази уникална среща с екзотичната фотография на един от 6-те най-добри сватбени фотографи в света. Вдъхнови се от ритуалите и пъстротата на сватбите, които посланикът на Canon улавя и се потопи в атмосферата на работата му.


Присъствието на събитието е напълно безплатно.


За да участваш е необходимо да заявиш участието си.

block 1 eos r event

 

Къде: Модерен театър ( София, ул. „Върбица“ 12 )

Кога: четвъртък, 28 ноември 2019г.

Старт: 16:30ч.

Кой е Санджей Джоджиа?

Английският фотограф от индийски произход Санджeй Джоджиа започва фотографската си кариера през 2007 г., когато се отказва от архитектурата, за да преследва мечтата си - да се превърне в един от най-добрите сватбени фотографи в света. Санджей извежда страстта си към сватбената фотография на друго ниво заедно със съпругата си Рошни. Заедно те създават Eye Jogia Photography и бързо заемат лидерски позиции в сферата на сватбената фотография. Санджей е представен като един от 6-те най-добри сватбени фотографи в света от реномирано списание на професионалните фотографи. Той е снимал едни от най-луксозните сватби в Европа, Индия, Африка и САЩ през последните 10 години, което го прави един от най-търсените сватбени фотографи в света.


Запознай се с работата на Санджей Джоджиа тук: 
W.  www.eyejogia.com
FB. www.facebook.com/eyejoga
I.   www.instagram.com/eyejogia


Ако искаш да научиш повече за събитието, както и за други подобни събития, последвай Фейсбук страницата ни.


Ще те очакваме!

Кой е Санджей Джоджиа