Inclusivity at Canon

Приобщаване в Canon

Потърсете позиции

Смели. С уважение. Заедно.

Ние смятаме, че нашите служители трябва да отразяват многообразието и сложността на обществото, което обслужваме. С 15 000 служители в Европа и 182 000 в световен мащаб ще срещнете хора от всички сфери на живота.

Canon и Kyosei

Философията на Canon Kyosei изразява стремежа ни да помогнем на всички хора независимо от тяхната раса, религия или култура да живеят и работят заедно за общото благо. Редовните проучвания на Canon „Вашият глас“ разказват за горда, мотивирана и разнообразна работна сила, която е силно загрижена за равенството, устойчивостта и бъдещето.

Canon and Kyosei

Реализиране на приобщаваща визия за хората

„Многообразието и приобщаването са ключът към нашата философия и ние се стремим да вдъхнем живот на това чрез активни групи за ресурси на служителите, календар на празненствата и специални посланици за приобщаване“, казва Caroline Price, старши вицепрезидент „Човешки ресурси“. „Това ни помага да отразим многообразието на нашите клиенти и нашия бизнес и гарантира, че сме приобщаващо място за работа.“

Realising an Inclusive People Vision

Разширяване на нашите ангажименти…

Многообразието и приобщаването са включени в нашето предложение с висока стойност за служителите (EVP) и са представени през целия жизнен цикъл на нашите служители – от наемането до пенсионирането. Чрез тези ангажименти за многообразие и приобщаване ние създаваме по-приобщаваща организация, в която всеки може да се чувства уважаван и ценен.

Научете повече за нашата подкрепа за това тук

EXPANDING OUR COMMITMENTS

….И стремеж към повече

В процесите на подбор, развитие и управление на таланти се стремим да назначаваме, развиваме и възнаграждаваме най-добрия човек за всяка длъжност – от учениците и стажантите до висшите ръководни длъжности.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

Повече за Canon

Многообразието, равенството и приобщаването са също така основни стълбове на нашата програма и ценности за корпоративна социална отговорност (КСО). Ние се стремим да предоставим възможности за растеж, обучение и развитие, които ще подкрепят нашата работа за създаване на научни и технологични иновации и ще помогнат за реализиране на общество, в което всеки може да играе активна роля.

Search our latest jobs

Най-нови позиции, вашата следваща стъпка

Елате и вижте коя е подходяща за вас


Вижте длъжностите