digital

Дигитален

Издигане на Canon чрез изключителни експертни знания в дигиталната сфера

Потърсете позиции

Какво правим

Мислите ли, че имате знания за дигиталното, за да отведете марката по-високо? Нашите екипи работят в близко сътрудничество с отдела по маркетинг и PR, за да разработват и прилагат дигитални маркетингови стратегии, управление и опит, които правят комуникациите по-добри. Дали работите по анализа, управлението на съдържанието, управлението на проектите или разработките, Вие ще създавате по-добри онлайн преживявания за нашите клиенти.

Volcano

Аналитични мислители и стратегически умове

В дигиталното пространство

Гледайте видео

Запознайте се с екипа

Разгледайте изключителните истории, които стоят зад брилянтните умове.

Gaurav

Дизайнер по електронна търговия – Gaurav

"Ставаме все по-оживено и младежко място за работа […] Има експертно познание в толкова много различни области, но всички са наистина развълнувани да разберат върху какво работите."

Гледайте видео

Moatez

Цифров маркетинг – Moatez

"С преориентацията към цифрово съдържание Canon се намира в перфектна позиция да предприеме следващата стъпка и да продължи да бъде част от нашия живот на потребители – и се вълнувам, че мога да бъда част от това."

Гледайте видео

Работа при нас

Търсим интелигентни хора, решаващи проблеми, които могат да подобрят нашите онлайн послания и да създават остроумни цифрови маркетингови кампании. Като част от екипа по цифрово съдържание, Вие ще разработвате стратегии и решения за цифровото съдържание, които утвърждават марката ни онлайн, а ние ще Ви предоставим превъзходна платформа за развитие на изключителна кариера.

fullbleed

Позициите в отдел "Дигитален свят"

Елате и вижте коя е подходяща за Вас


Вижте ролите