Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Моментална разпечатка за незабавно създаване на спомен. Направете перфектното селфи с вградено огледало и ринг светлина, свържете се с приложението Canon Mini Print и направете най-добрата групова снимка с дистанционното заснемане – всичко това със Canon Zoemini S.

Canon Zoemini S

Открийте Zoemini S на Canon

Превърнете спомените си в очарователен сувенир с модерната вградена камера с огледало за селфи на Canon Zoemini S, ринг лампа и отдалечено управление на затвора

Гледайте видео

Готини отражения: огледало и ринг лампа за селфита, които си заслужава да бъдат споделени

Направете най-добрите си снимки с този джобен 8-мегапикселов фотоапарат-принтер. С ринг лампа за безупречни селфита, дистанционно заснемане от вашия смартфон чрез приложението Canon Mini Print и моментални разпечатки с лепяща задна част, това е устройството за любители на снимки в движение.

Вижте пълните спецификации

Canon Zoemini S Specification Intro

Перфектна комбинация

Снимайте и печатайте от едно и също устройство с тази находчива 2 в 1 комбинация. Благодарение на своя 8-мегапикселов фотоапарат, слот за Micro SD карта* и технология Zink™ Canon Zoemini S е всичко, което ви е необходимо за снимки в движение.

Picture-perfect combo

Елегантно решение

Наличен в черен мат, перлено бяло и розово злато, този лек фотоапарат е идеалният преносим спътник и лесно се побира в джоб или чанта.

Sleek solution
Shareable selfies

Споделени селфита

Предното монтирано огледало и ринг лампата гарантират, че вашите селфита ще са впечатляващи, а функцията за отдалечено управление на затвора на приложението Canon Mini Print улеснява груповите снимки.

Умни снимки

Използвайте Bluetooth** и приложението Canon Mini Print, за да отпечатвате изображения от вашия смартфон, с много готини опции с филтри и възможности за колажи. Можете също да използвате приложението, за да програмирате фотоапарата с персонализирани звуци и настройка за самоснимачка за перфектно позиране.

Smart snaps

Отпечатайте, отлепете и залепете

С място за 10 листа лепяща се, устойчива на разкъсване хартия за печат Zink ™ е лесно да подчертаете, разпечатате и декорирате вещите си с любимите си снимки.

8 творчески идеи за разпечатки

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Приложение Mini Print на Canon

Свържете вашия принтер Zoemini на Canon към мобилния си телефон или таблет чрез приложението Canon Mini Print, което е безплатно за изтегляне от App Store и Google Play***. Заснемайте собствени снимки или изтегляйте директно от Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox или iCloud. След това можете да добавите филтри, AR, изкривявания, рисунки или текст за напълно персонализирано изображение.

Изтеглете от App Store
Изтегляне от Google Play

Фотохартия ZINK™ на Canon

Хартията ZINK притежава слой от микрокристали, които реагират на нагряване, създавайки изображение, което е устойчиво на петна, скъсване и вода, без да се използва мастило.

Закупете 20 листа

Закупете 50 листа

Canon ZINK™ Photo Paper

Главни спецификации

zink

ZinkTM

Технология на печат

Smartphone-ready

Съвместимост със смартфон

iOS и Android

Chic and lightweight

Модерен и лек

Модел с тегло от 188 грама в черен мат, перлено бяло и розово злато

Resolution

314 x 600 dpi

Резолюция

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth® свързаност

5 Megapixels

8 мегапиксела

Камера

Remote shutter

Отдалечено управление на затвора

С приложение Canon Mini Print

Micro SD

Micro SD*

Поддръжка на карта памет

Вижте пълните спецификации

Key Specifications
What’s in the box

Какво включва комплектът

Всичко, от което се нуждаете, за да снимате, персонализирате и разпечатвате:

Фотоапарат-принтер за моментални снимки Canon Zoemini S на Canon (достъпен в черен мат, перлено бяло или розово злато)

USB кабел

Лист със съответствията за безопасност

EWS (гаранция) лист

Кратко ръководство за потребителя (карта)

Фотохартия Zink™ на Canon (10 листа) + 1 SMARTSHEET

Ремък за китка

Съвместими аксесоари

#FreeYourStory

Бъдете смели. Бъдете изразителни. Бъдете оригинални. Покажете ни живота през обектива си. Независимо дали чрез снимка, печат, или видео, ние искаме да видим вашата уникална перспектива за света, заснета от вас.

Научете повече

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Свързани продукти

* Снимки, направени със Canon Zoemini S, могат да се запаметят на Micro SD картата. Изображенията не могат да се качат на Canon Zoemini S от картата.

** Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели.

*** Забележка: Необходимо е мобилното устройство да е свързано към Canon Zoemini чрез Bluetooth® и приложението Mini Print на Canon, достъпно безплатно в App Store и Google Play. Съвместимост с мобилни устройства с iOS 9.0 или по-нова версия и с Android устройства с Android 4.4 или по-нова версия.