canon cameras mirrorless

Безогледален или DSLR? 

Открийте най-доброто от двата свята

Информацията, от която се нуждаете, за да изберете идеалния фотоапарат за себе си

Изберете идеалния фотоапарат

Ако проучвате предимствата на фотоапаратите със сменяеми обективи или търсите вълнуващи нови нива на творческо изразяване, можете да изберете компактен безогледален фотоапарат EOS M или цифров огледално-рефлексен фотоапарат EOS. И двата вида фотоапарати разполагат с едни от най-добрите технологии за обработка на изображения, предоставяйки мощна производителност, зашеметяващи резултати и невероятни творчески възможности, и предлагат безпрецедентната гъвкавост на обективите и аксесоарите от серията EOS. Тук ще намерите съвети, за да можете да изберете идеалния фотоапарат за себе си.

eos m5 ambient comparison

Идеален за първи стъпки

Направете първите си стъпки в света на EOS и лесно опознайте творческия си потенциал с нашите фотоапарати от базов клас – EOS M10 и 1300D. Те са идеалното въведение в света на фотоапаратите със сменяеми обективи, заснемайки снимки и видео с много добро качество с помощта на големия 18-мегапикселов сензор и функцията Wi-Fi за лесно споделяне.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

Малък, лек и гъвкав – можете да носите фотоапарата EOS M10 навсякъде и да го адаптирате към своя уникален стил с възможност за избор на цветове и калъфи. Идеалната крачка напред в сравнение със смартфон или компактен фотоапарат – той предлага не само превъзходно качество на снимане и творческата гъвкавост на сменяемите обективи, но също така ви позволява да снимате селфита с лекота, използвайки голям накланящ се сензорен екран, и да се наслаждавате на лесна работа в стил "насочи и снимай".

Научете повече

eos m10 sample alina rudya

EOS 1300D

Снабден с творчески възможности, но и лесен за използване, фотоапаратът EOS 1300D е идеалният DSLR модел за начало на пътуването ви в света на фотографията. Можете да научите повече за фотографията и лесно да изследвате творческия си потенциал с повече или по-малко контрол върху настройките – колкото пожелаете.

Научете повече

gull sample a2 creative filters off

Идеален за следващата ви стъпка

Ако сте готови да развиете фотографските си умения или просто искате високопроизводителен фотоапарат за всякакви цели, тогава вашият избор е между малкия и компактен EOS M3 и снабдения с много технологии EOS 760D. И двата модела предлагат резолюция от 24,2 мегапиксела, накланящ се сензорен екран и Wi-Fi свързаност за лесно споделяне. И можете да се наслаждавате на отлични резултати всеки път с лесни за използване автоматични режими или лесно да изследвате творческите си възможности с помощта на пълен ръчен контрол.

eos m3 eos 760d

EOS M3

Малък и компактен, със стил на работа като на DSLR, фотоапаратът EOS M3 комбинира мощна производителност и отлично качество с компактност. Той е достатъчно бърз, за да ви позволи лесно да уловите спонтанни моменти, и предлага широка гама от творчески функции, които да опознаете. Наред с това можете да добавите допълнителен електронен визьор, за да разширите възможностите за композиране.

Научете повече

eos m3
Заснето с EOS M3
  • f/11.0
  • 1/80
  • 400

EOS 760D

С гъвкави контроли и прецизна DSLR ергономичност фотоапаратът EOS 760D може да издигне фотографския ви потенциал до следващото творческо ниво. Високоадаптивен и с усъвършенствана 19-точкова AF система, която улеснява проследяването на динамични обекти, с този фотоапарат можете да се наслаждавате на превъзходни резултати, независимо дали снимате спорт, портрети, или пейзажи. Наред с това предлага подвижен сензорен екран, който е страхотен за снимане на видео от различни гледни точки.

Научете повече

eos 760d sample

Идеален за напреднали потребители

Нашият модерен и напълно свързан 24,2-мегапикселов фотоапарат EOS ви позволява да изследвате нови обекти и техники и да развиете креативността си по нови вълнуващи начини. Във фотоапаратите EOS М5 и EOS 80D ще откриете усъвършенствани характеристики, които ви дават повече контрол и скорост, включително бързи AF системи и стабилна високоскоростна серия от снимки със 7 кадъра в секунда, плюс нови нива на производителност и качество, които ще издигнат вашата фотография и видеография до нови висоти.

eos m5 eos 80d

EOS M5

Съчетаващ най-доброто от компактните фотоапарати и DSLR моделите на Canon, фотоапаратът EOS М5 перфектно балансира висока производителност с малък и дискретен размер, който е идеален за улична фотография. Наред с това можете да се наслаждавате на работа в автентичен EOS стил благодарение на централния електронен визьор с висока резолюция. Това е идеалният избор за настоящите потребители на EOS като втори фотоапарат, съвместим с техните обективи, или като по-малка алтернатива на традиционните DSLR фотоапарати.

Научете повече

eos m5 sample gail tibbon
Заснето с EOS M5
  • f/11.0
  • 1/80
  • 400

EOS 80D

Можете да се наслаждавате на безгранична креативност с мощния, гъвкав и бърз EOS 80D, който се справя отлично при заснемане на спорт, портрети, пейзажи, улици, пътувания, при фотография на слаба светлина и при творческо видеозаснемане. Снабден с модерни технологии, той ви предлага пълен контрол и гъвкавост, за да постигнете невероятни резултати във всяка ситуация.

Научете повече

eos 80d sample

Нуждаете се от още помощ?

Разгледайте още, за да откриете най-подходящия фотоапарат за вас.